Varbūt jautājums ir nedaudz neatbilstošā gadalaikā, bet man ir jautājums par zosiiim...... Vai ir kaads kas varētu dalīties pieredzeee zosu medīibas ar zosu manikeniem uz labības laukiem no rīitiem? Kā tiek zosis medītas tādā veidā =, kad ir vislabaākais laiks medībām un vislabākie rezultāti!!!!! Kas būtu jāņem vērā utt
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
18.12.2007. 15:18
Nesen novilku no torentiem vienu DVD filmu (krievu valodā) tieši par zosu medībām, arī par manekenu lietošanu, ja ir interese varu padalīties vai arī pateikt kur atrast un novilkt pašam.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
20.12.2007. 09:23
Nu, bļins, viss ar karoti mutē jāieliek :(
Tātad:
1. reģistrējamies lapā;
2. izvēlamies sadaļu "treker"
3. skatamies zem sadaļas "Kņigi, audiokņigi i obučajuščeje video"/ "videouroki i obučajuščeje video"/ "ohota (videouroki)"
4. spiežam poisk un dabonam visu sarakstu.
5. Sarakstā skatamies "oxota na gusja", ir arī oxota na utku
6. kačājam!
P.S. Tiem, kas nezina - pirms tam uz kompja jāuzinstalē vai BitComet vai uTorrent softs (labāk pēdējais), vai jebkurš cits torrent klients.
Medos es ar zosu profiliem un ļoti veiksmīgi.Noskaties uz kuras rugaines vakarā zosis ganās un naktī vai pa rīta agrumu roc bedres, lai var normāli sēdēt tā ka galva tikai ārā.Man ir 25 zosu maketi.Labākais rezultāts šoruden 4 vienā rītā.
Tātad:
1. reģistrējamies lapā;
2. izvēlamies sadaļu "treker"
3. skatamies zem sadaļas "Kņigi, audiokņigi i obučajuščeje video"/ "videouroki i obučajuščeje video"/ "ohota (videouroki)"
4. spiežam poisk un dabonam visu sarakstu.
5. Sarakstā skatamies "oxota na gusja", ir arī oxota na utku
6. kačājam!
P.S. Tiem, kas nezina - pirms tam uz kompja jāuzinstalē vai BitComet vai uTorrent softs (labāk pēdējais), vai jebkurš cits torrent klients.