Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
24.12.2008. 18:19
Nu apzīmēt ar visādiem epitetiem cita kolektīva pieņemtos un akceptētos likumus un iekšējo kārtību vispēr ir mednieka necienīga nodarbe :)))
Vienīgi iespējams uzdot jautājumus, precizēt un sniegt kādu padomu no savas vai kolektīva pieredzes!
Es domāju ka finansiālo sodu un ierbežojumu metode vienmēr ir sevi pierādījusi kā vienu no efektīvākajām disciplīnas un noteikumu ievērošanas svirām. Par to šaubu nav. Vienīgais kas aprakstītajā situācijā mani patiesi interesē ir neperspektīvo buļlu likteņa lemšanas mehānisms... Un arī šī mehānisma efektivitāte pašu kolektīva skatījumā. Tā teikt pieredzes apmaiņai :))))
Sī tema ir koks ar 2 galiem, cik kolektiivu tik viedoklu un dazadu lemumu, nemaz nerunasim par katra mednieka individualajam domam. Pilnigi piekriitu Reinim, ja nevar savadak disciplinet medniekus tad 1000 Ls tomer liek pardomat savas ricibas sekas. Ja un par to attieksmi foruma, cik esmu palasijis, nu nezinu kas mums latviesiem ir, bet muzigi atradiesies kads kas kko "uzdirsiis" temas autoram:D
Vienīgi iespējams uzdot jautājumus, precizēt un sniegt kādu padomu no savas vai kolektīva pieredzes!
Es domāju ka finansiālo sodu un ierbežojumu metode vienmēr ir sevi pierādījusi kā vienu no efektīvākajām disciplīnas un noteikumu ievērošanas svirām. Par to šaubu nav. Vienīgais kas aprakstītajā situācijā mani patiesi interesē ir neperspektīvo buļlu likteņa lemšanas mehānisms... Un arī šī mehānisma efektivitāte pašu kolektīva skatījumā. Tā teikt pieredzes apmaiņai :))))