Šodien vārdadienu svin Klāvs, Einārs, Ervīns, rītdien - Maija, Paija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Medību auto

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 57 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 30.11.2015. 11:54

Maigurs
Maigurs
Pēdējo reizi manīts 2014-02-07 13:40
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 7
17.12.2008. 18:31
Mums kolektīvā nav tādas dalīšnas - biezie un citi....visi esam vienādi, un ja reiz kādam ir kāds labāks auto tad to visi uztver kā bonusu kuru izmantojam kopīgiem mērķiem. Un nav man nekādu problēmu savā autiņā vest nomedītos dzīvniekus...šo pienākumu esmu uzņēmies bez iebildumiem, jo auto ar kravas kasti pagaidām ir tikai man...turklāt pats esmu kolekltīva medību vadītājs un sekmīga medību norise ir mana prioritāte!
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
17.12.2008. 18:34
Bērziņ, šitais ir krievu dzelzceļnieku mednieku kolektīva medību transports !? :)))))))))))) LABS!
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2013-02-21 10:32
17.12.2008. 18:54
Aivar L. nu medībās jau gluži nebraucu tajā brīdī, bet apsekoju teritoriju... =)
Lai arī tas aparāts ir dikti rijīgs un komforts nekāds + sala laikā redzamība ir diezgan pavāja... tomēr braucot pakaļ zvēram mežā, ja tas nokritis kkur dziļāk krūmos, nav jābaidās ne par krāsu, ne plastmasiem. Ja brauc tikai pa ceļiem + meža ceļiem, tad labprātāk brauktu ar Hilux vai L200 vai Navara, bet ja ssakārojas iebraukt dziļāk mežā, tad tomēr UAZikā es jūtos pārliecinātāks
Mārtiņš
Mārtiņš
17.12.2008. 18:56
Vienīgi jāatcerās- jo labāk mašīna iet, jo lielāks traktors jāmeklē pēc tam ar ko dabūt laukā :D
Mārtiņš
Mārtiņš
17.12.2008. 19:05
Kuzma- hiluxam ir tāda lieta kā kaste aizmugurē, kurā noteikt zvēru iekšā dabūt ir nekā bobikā... varēt jau var arī bobī, bet nu katru reizi, kad jātaisa tents vaļā un jāataisa borts... paiet laiks =) Un vēl ir tāda SĪKUMI: riepas un pati blīve starp stūri un sēdekli...Ja ir tās tad atšķirības nemaz tik milzīgas nav starp bobi un citu ražotāju aparātiem. Ļoti liela daļa šadu aauto īpašnieku nemaz nezin ko viņu mašīna ir spējīga. Nav jau māksla lēnām iebraukt dubļos, tad atcerēties par iespēju pieslēgt priekšu, un tad pūst vaļā cik iet... bet sen nekur jau vairs neiet =)
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2016-01-05 16:39
17.12.2008. 19:13
šogad uz gaidi tika nomedīts staltais. un ticat vai nē, tas lopiņš tika iemānits NIVĀ. bijām vairāki veči un pa viesiem dabūjām iekšā. tā ka nav tik traki ar transportēšanām. protams hiluxā būtu ērtāk. bet vai ta žēl nav dārga autiņa? kolektīvajās visi lomi ar dzinējiem un dažiem medniekiem tiek pārvadāts ar GAZ66. vot tas gan ir ritīgs medību dampis