Var arī Ņivas motoram iedvest dzīvību un vienlaicīgi samazināt degvielas patēriņu,bet vai tas ir tā vērts nepateikšu.Savā jaunībā vienu motorīti uztaisīju.Nedēļa darba,bet otrā elpa atvērās.Patēriņš samazinājās līdz 5 l/100km.
Pirmītim veči bija uzvīlējuši motorīti,kurš ekoromijas rallijā tērēja 2,1 L/100km vot tas ir rādītājs uz ko tiekties.Dragreisam tāds dampīts gan īsti nederēs,bet ja tikai novērš dažas nepilnības un neprecizitātes,tad rezultāts tiešām patīkami pārsteidz.Esmu diplomēts automehāniķis un to motorīti uztaisīju vairāk lai pārbaudītu ko es īsti varu.Otrreiz es tādu šepti laikam nedarītu,par čaganu tā mašīnīte,lai viņā daudz ieguldītu.
Aprīkojums: 1000m zivju tīkls, skatiens, kas nogalina, Silma, TIKKA
Suņi: Labradors
05.04.2013. 00:12
tieši ir doma njemt ko praktiskāku par xc90(pa kāpām iet bet žēl). Doma ir par pikapu. no cenas un gada savietojuma viedokļa krīt uz ford ranger. bet kā ar pārējo? Būtu vajadzīgs tāds kas der arī ikdienā braukt pa darbiem. Kādi ieteikumi?
Davai tikai bez bobikiem. :) Cenas diapazons no 2500 - 6000LVL
Ja naudas daudz un patīk pa servisiem dzīvoties, tad ņem Ford Ranger. Kardāna krustiņi katri 50 t.km jāmaina. Sajūgs nez kāpēc tikai 80 t.km iet. Viss grab, klab. Uz 250 tkm kārba pieteicās, pazuda 3 un 5 robs. Uz 350 t,km kardāns jāmaina ~600 ls. Un tie remonti nav vienai mašīnai, bet 5.
Eļļas motorā???
:):):)
Davai tikai bez bobikiem. :) Cenas diapazons no 2500 - 6000LVL