Reku, šeit vēlreiz var izlasīt dažādu ekspertu padomus un domas: http://www.zurnals-mmd.lv/arhi...
# Kaltē, ja tūlīt neaplej, bet labāk - svaigu;
# aplej ar 60-70 grādīgu jebkurā saprātīgā attiecībā (parasti pietiek ar vienu "bumbuli" uz litru pusotru);
# Vēlāk atšķaida (pataisa švakāku gan grādu, gan izvilkuma koncentrācijas ziņā tā, lai nav nepatīkami dzert);
# pieaugušiem ar pilieniem nav ko "ķēpāties" - var raut iekšā mazo šnabsta korķīti (ja vien nav problēmas ar asinsspiedienu);
# P.S. - tie nav "dziedzeri", bet gan urīnceļu paplašinājumi, kuros uzkrājas viss bebram "nebaltai dienai" nepieciešamais :)
Lai labi garšo! :)
Atradu pāris komentārus līdzīgās diskusijās, ka kaltēšana nepieciešama, lai dziedzeriem notiktu fermentācija. Acīmredzot šī processa rezultātā atveras kosmiskie portāli un īstais labums saiet iekšā. Uzkāru kaltēties.
Pirmais bebris nomedīts un ir pāris jautājumi.
1. Vai tādi tumši plankumi ir normāli? Bildēs parasti manīti smuki pelēki.
2. Vai kaltēšana ir tīri praktiskos nolūkos, lai ērtāk, glabāt, graizīt utt? Atrodu receptes arī svaigā veidā iemērktus (sagraizītus gabalos).
Tas neiietekme ierici. Ko redzi ar aci optika. To redzesi caur iekartu.
# Kaltē, ja tūlīt neaplej, bet labāk - svaigu;
# aplej ar 60-70 grādīgu jebkurā saprātīgā attiecībā (parasti pietiek ar vienu "bumbuli" uz litru pusotru);
# Vēlāk atšķaida (pataisa švakāku gan grādu, gan izvilkuma koncentrācijas ziņā tā, lai nav nepatīkami dzert);
# pieaugušiem ar pilieniem nav ko "ķēpāties" - var raut iekšā mazo šnabsta korķīti (ja vien nav problēmas ar asinsspiedienu);
# P.S. - tie nav "dziedzeri", bet gan urīnceļu paplašinājumi, kuros uzkrājas viss bebram "nebaltai dienai" nepieciešamais :)
Lai labi garšo! :)
1. Vai tādi tumši plankumi ir normāli? Bildēs parasti manīti smuki pelēki.
2. Vai kaltēšana ir tīri praktiskos nolūkos, lai ērtāk, glabāt, graizīt utt? Atrodu receptes arī svaigā veidā iemērktus (sagraizītus gabalos).