Es maksāju 30Ls (kā students:)), papildus barība un pārējās izmaksas, kā arī katras medības 2Ls par dalību, ko izlieto vakarā (aknu pagatavošana, šķidrā maize utt!).
Pārsvarā maksas lielums atkarīgs no valsts platību lieluma ,no zvēru bonitātes,no cilvēku skaita.Mūsu kolektīvā gada sākumā sastāda gada budžetu,izdala uz cilveka skaitu,sanāk 65+piemaksas ,ja kautkam vēl nepieciešams+katrās medībās 0,50Ls par pidalīšanos+0,20Ls medībās par katru pūdeļa šāvienu.Platības nelielas -1050ha meža ,2500ha lauki ar puduriem.
Mums ir kaut kas liidziigs gada saakumaa sastaada budzetu, kas sanaak apmeeram 65Ls+ katrās medībās 1LS par degvielu kas izteereeta nedeeljaa piebarojot zveerus+ 1Ls ja mediibas veiksmiigas galdam.
Es mediju divos kolektivos. viena ir 30Ls +~200 bariba. platibas ~5000ha valsts mezi 200ha
otra kolektiva 80Ls plus bariba ~100Ls, platiba 8000ha un liela dala valsts mezi.
SAkarīgas cenas,bet kas gādā barību ,un kas reguāli izvedā(varētu būt jauna tēma), kādas priekšrocības , kas strādā. Es iedomājos, ja ir8000vai5000ha platība darbiņš nepajokam.Tā ir baigā problēma daudzos kolektīvos, pat ar daudz mazākām platībām.
Nu ir vēl viens kolektīvs, kur doma iestāties, tur 100Ls.
otra kolektiva 80Ls plus bariba ~100Ls, platiba 8000ha un liela dala valsts mezi.