Šodien vārdadienu svin Mirta, Ziedīte, rītdien - Marģers, Anastasija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Vilku medības.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 11 lietotāji. Komentāru skaits 5. Pēdējais viedoklis 07.09.2011. 18:02

Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
09.02.2010. 12:16
Verner esmu lasījis kolēģa atsūtījatā grāmatā kā vilku var veiksmīgi medīt gan izliekot dzīvu ēsmu, gan arī nedaudz ar ekstrēmismu braucot uz ragavām :)
Ar dzīvo ēsmu tas ir no bluķiem veidojas mazāks riņkis kura centrā ieliekas ruksis, un ir otrs rikniks kādi 30 cm no pirmā riņa sienas. Un vēl ir durvis. Sistēma vienkārša, bet interesanta, der gan vilkiem, gan lapsām :) Jo tā medoties vils būs dzīvs.
Nedaudz ar ekstrēmismu, ņem sivēnu liec to maisā, viens zirgam pie grožiem, bet zirgam nav jābaidās no vilkiem, otrs ar bisi, tikai noslēptu un patstāvīgi žņurdza sivēnu, lai tas kviegtu. vēl aizmugurē piesien maisu ar cisām un velk aiz ragavām. Kad ieraugi vilkus ,tad jāmēģina pielaist uz šāvienu un tad tikai vilkt ieroci ārā. Es gan padomātu par tādu medības veidu. Ekstrēmisms, bet katrams savs patīk :)
Tā tur grāmatā viss ir aprakstīts :)
Ainars
Ainars
Pēdējo reizi manīts 2017-02-08 18:50
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: LV-NL
Medību stāžs: no 1997. gada
Aprīkojums: Ir
Suņi: bigls
Medību trofejas: 11
28.02.2011. 16:15
Iespaidīgs vilku bars izveidojies Jakutija ,ka pat bail iziet āra no mājas.Jābrauc palīgā!!!
http://www.apollo.lv/portal/li...
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2012-09-07 17:50
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Aizputes novads
Medību stāžs: 3 gadi vau vau un plinte no 1989g
Aprīkojums: šis tas ir sakrāts pa šo laiku :D
Suņi: nav
28.02.2011. 19:08
Kāpēc liek šeit video, kas ir privāts un nevar noskatīties.(varbūt tā tikai man)?
Slēpts
Slēpts
07.09.2011. 18:02
Laimīgais vismaz video redzēji.Man tur uzrādās ka viņš ir privāts un neko nerāda! :((