Ir taada lieta - jau labu laiku muusu teritorijaa uzdarbojas brakars/i. Peedeejie gaajieni ir iipashi nekauniigi. Iipashi siiki neko negribu komenteet.
Varbuut te kaads ir zinoshs par video noveroshanas sisteemaam. Ir zinaama vieta kur shis piebaro lopus, liidz ar to tur dereetu uzlikt vai nu kameru vai kautkaadus sensorus.
Internetaa atradu visaadus briinumus, bet vjadzeetu driizaak kameru uz kustiibas sensoru, kas taalaak pa bezvadu sisteemu datus ierakstiitu vai veel ideaalaak paarsuutiitu man teiksim uz telefonu vai kompi.
Fantastiski jau izklausaas, bet varbuut kaadam ir informaacija. Ja nee, tad laikam buus pasham ar gumijas lodeem uz vietas jaaseezh. :)
Man ienaaca cita ideja - varbuut kaads kaa straadaa taas sunju apkakles uz GPS. Liekas ka Krishtopaans zhurnaalaa par to lieliijaas.
Ja vbinjas sraadaa pietiekoshi lielaa platiibaa, ta to daciku vareetu ielikt kautkaadaa veeertiigaa lietaa, ko nolikt pa celjam kur naak brakars. Noteikti ka vinjsh to savaaks, liidz ar to ar to mantinju sho vetu liidz maajaam izsekot... :)
pieraadiit pat nepieraadiisi pat ja nokjersi pie beigta lopa, ja pats bailees neatziisies, BET galvnais ir atklaat, saprast kursh tas ir, apciemot to pideru lai saprot ka ir atklaats un tiks pieskatiits - lai vairaak nenaak "ciemos" un ja veel kaads saveejais vai tuvs draugs kaadam no saveejiem, tad ....
es jau nerakstiiju par izreekjinaashanos vai veel ko - tas skaidrs brakari ir dazzaada krutuma un lieluma, ja taads gadaas, kam var pa riikli sadot, tad bez domaashanas tas ir jaadara, bet ja gadaas - kaa tu rakstiiji (logjiski, taadam neko neizdariisi, ne juridiski, ne fiziski), bet tomeer vinsh nenaaks vietaas ja saprot ka ir atklaats, neviens pat krutaakais neliks kluci virsuu, ja zina ka pa vinju zin un tiek domaats kaa ar vinju "noreekjinaaties". piemeeram Slesera padomnieka izaajieni (zinjaas nesen) - vinsh notiekti iesuudzees tiesaa tos visus kas vinju tur sita vai tikai kjeera, zivju kjershanu vinjam nekaadiigi nepieraadiis! bet tajaa teritorijaa vinsh ilgi neraadiisies - kas arii ir galvenais !!!
Varbuut te kaads ir zinoshs par video noveroshanas sisteemaam. Ir zinaama vieta kur shis piebaro lopus, liidz ar to tur dereetu uzlikt vai nu kameru vai kautkaadus sensorus.
Internetaa atradu visaadus briinumus, bet vjadzeetu driizaak kameru uz kustiibas sensoru, kas taalaak pa bezvadu sisteemu datus ierakstiitu vai veel ideaalaak paarsuutiitu man teiksim uz telefonu vai kompi.
Fantastiski jau izklausaas, bet varbuut kaadam ir informaacija. Ja nee, tad laikam buus pasham ar gumijas lodeem uz vietas jaaseezh. :)
Par to telefonu un foto - cik daargi un kaa tas straadaa?
Ja vbinjas sraadaa pietiekoshi lielaa platiibaa, ta to daciku vareetu ielikt kautkaadaa veeertiigaa lietaa, ko nolikt pa celjam kur naak brakars. Noteikti ka vinjsh to savaaks, liidz ar to ar to mantinju sho vetu liidz maajaam izsekot... :)