Tēmas nosaukums - Zaķa pagatavošana
Informācija
Šajā diskusijā piedalās 12 lietotāji. Komentāru skaits 2. Pēdējais viedoklis 02.07.2009. 13:23Līdzīgās tēmas

Ivo
Pēdējo reizi manīts 2022-12-09 19:52
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava, Rīga
Medību stāžs: kopš 1988
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
15.11.2008. 22:10
Žana, protams, ka d**š, padomā ar galvu, kād''a stadijā ābūt gaļai lai tārpi kristu laukā. Un vispār, mo kurienes ziemā tārpi var rasties, mušas ta nelido...

Artūrs
Pēdējo reizi manīts 2015-06-16 15:11
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
02.07.2009. 13:23
Cik pamanīju šeit ir tikai cepeša receptes. Iesaku izmēģināt zaķa gaļas pastēti. Pagatavošana. Zaķi sadala un vāra ar garšvielām, kādus nu kura tīk, līdz gaļa sāk atdalīties no kauliem. Tad noņem gaļu un to visu izlaiž caur gaļas mašinu, un samaļ pēc iespējas smalkāk. tad ņem sviestu proporcija apmēram 1 daļa zaķa gaļas un 0.5 daļām sviesta un to visu atkal izlaiž caur gaļas mašinu, lai būtu viendabīga masa. Jau gatavo pastēti jānoliek vēsā vietā uz dienakti, lai ievelkas, un tad var tik ēst.