Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Veikali Latvijā - gods un negods!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 91 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 23.12.2020. 19:35
Ar medībām saistītās tēmasMedību veikali

Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2013-03-26 20:55
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Ikšķile
Medību stāžs: 16
Aprīkojums: Sabatti 12kal.,TIKKA T3 308win.,Savage 22WMR
Medību trofejas: 7
17.03.2009. 23:44
Leilšos SAKO POWERHEAD 1,20Ls, PM 1,70Ls. Redz, jaunās cenas. Ādu māk maukt.
Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2014-12-07 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: 11 gadi
Aprīkojums: Browning Gold Fusion
18.03.2009. 07:35
Es nebrīnītos, ka leiši paši lādē un pēc tam tirgo:)
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2012-12-05 20:21
Lietotāja statuss: Lietotājs
18.03.2009. 09:30
Jā, man arī Zommers baigi patīk. Cenas arī dikti patīk:)))
Uldi, Tu man to alumīnija fiņtikļusku pieminēsi, viņa maksā nepilnus 7 LVL:))))))
Uldis ir foršs džeks, bet ja viņš kaut ko pārdod no rokas, tad patiesā vērtība tai lietai vai pakalpojumam ir vismaz -50% no cenas, tobiš prasīt uz pusi lētāk!!!:))))
Pārdošanas process ir interesants, bet rezultātā var nākties krietni pārmaksāt...
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
07.09.2011. 15:37
Tikko no Huberta Saldū, kur iepirku ziemas medību tērpu un vēl visādus štruntus!
Ieeju veikalā (pirmo reizi), skatos apkārt... pienāk pie manis pārdevējs un laipnā balsī prasa, vai var kā palīdzēt, kas mani interesē! Visu izrādīja, pajautāja, ieteica, parādīja, un vēl atļāva izmantot datoru internetam (ļoti steidzami vajadzēja)!!!
Iepirku visu ko, arī to, ko nevajadzēja! :) Bija vēl pāris cilvēki, ar visiem laipni. Arī vienai tantei, kurai nebija līdzi ieroču atļauja, ļoti normāli izskaidroja, ka nedrīkst pārdot munīciju, jo ir likumi un bla, bla, bla!
Vot tā ir štelle, Huberts kārtējo reizi pierādīja, ka ir Nr.1!!!
Paldies!
Ojārs
Ojārs
Pēdējo reizi manīts 2022-06-15 12:22
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: 20 gadu
Aprīkojums: bišķis bliežamo un nazis
Suņi: Rietumsibīrijas laika
07.09.2011. 17:58
Arī šodien tur biju. Jā,tas plikpauris pārdevējs ir labs :)(mums līdzīga frizūra).Swedtīms tagad arī man mugurā.Pat manai mīļajai sievasmātītei termosu pārdeva :)
Slēpts
07.09.2011. 18:28
Huberts Saldū-esmu tur bijis vienu reizi tikai bet arī patika.Patīkami ir tas ka pārdevējiem laipna attiesme(nepārspīlējoša) pret klientu lai arī tikai esi iegriezies nopirkt pāris patronas.
Liepājas Ieroči(Lielā iela)-iegriežos diezgan bieži.Attieksme laba.
Liepājas Diāna(avota iela)-attieksme laba,cenas ar sakarīgas un ja nav daudz cilvēku un ir laika-var papļāpāt kas un kā pa . mežu jo pārdevēji arī ir mednieki.
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
07.09.2011. 19:41
Ojār, mēs bijām vienā laikā! :) Es arī Jūsu sievasmātei ko paspēju par termosu lietošanu pastāstīt! :)
Ints
Ints
Pēdējo reizi manīts 2025-04-18 18:28
Mednieku organizācija: m/k Spārne Ģibuļu pag.
Atrašanās vieta: Talsi
Medību stāžs: no 2004.g
Aprīkojums: IŽ 27, Weatherby Vanguard S2 308, Winchester XPR 308
Medību trofejas: 39
09.09.2011. 12:34
Lasot jūsmas asaras acīs, bet, lai *staqnāti* paši lādētu gludā patronas, nav ne SOKOL ne pīļu skrošu! Obidno, poņimaješ!
Georgs
Georgs
Pēdējo reizi manīts 2018-05-14 15:19
Atrašanās vieta: Riga, Berģi.
Medību stāžs: No 2005 gada.
Aprīkojums: Syrena 12mm, Silma 12mm,Verney Carron Impact NT 7rem magt.Kahles CSX 2.5x50Lmz
Suņi: Divi Rietumsibirijas Laikas. Nujau tikai viens.
Medību trofejas: 7
07.06.2012. 17:13
Neiesaku STRELNIKS A. Pasutiju pec kataloga sev veelamo gludstobru. Pirmais solijums bija 2 meenesi. Nu labi parcik sezona beigusies noleemu gaidiit jo solija ka vareesot izsaut un rokas nauda arii nebija jaaiemaksaa. Vis jau izklausijaas skaisti lai buutu patiesiiba. Peec 2 meenesi, teica ka lidostaa streiko un krava kaveejas, vel peec laika, ka viiss esot apmaksaats, bet atnaakusi tikai dala no kravas. Protams nejau tas ko pasuutiju. Tad gaidu taalaak, peec vairaakkaarteeja vekala apmekleejuma izraadijaas ka tomeer nekas nav apmaksaats un nemaz nevarot patieikt kad buus pasuutiitais ierocis. Taa ir rinkii jau pus gads, bet no ieroca ne veests. Kad otraa iegaades atlauja jau gaaja uz beigaam, tad nosplaavos un aizbraucu uz Hubertu. Pavisam cita apkalposana un atieksme. Iedeva arii izsaut, no triis ierociem arii vienu izveeleejos. Itaalu SILMA. Nezinu kaa kalpos, bet pagaidaam liekas ka buus ok. Paldies Hubertam, bet uz Strelnieku vairs neiesu.
Māris
Pēdējo reizi manīts 2017-06-07 17:21
Atrašanās vieta: Rīga
Aprīkojums: Browning Phoenix
Suņi: nav
11.07.2012. 15:15
Šodien Strēlniekā A "pārtraukums 25 min." Interesanti kādā attiecībā jārēķina Strēlnieka min. pret parastās tautas min.???