Šodien vārdadienu svin Didzis, Gaidis, rītdien - Henrijs, Jete, Henriete
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Veikali Latvijā - gods un negods!

Ar medībām saistītās tēmasMedību veikali

Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
04.12.2013. 23:22
...varbūt vērts fiksi uzrunāt Amēriku ,uzprasīties uz kāda štata statusu ,būs haļava ,viss pa lēto ,viss dolāros. ,:)) nebūs iespringuma par gaidāmo eiro,par iepējamiem cenu kāpumiem.,:)
...bet ,īstenībā var tik apbrīnot to Latvijas medīblietu bodnieku čaklumu, centību -cik daudz un dažāds ir medību veikalu sortiments . un attiecinot ,ka tas viss ir par godu 20-25 tūkstoši nelielajam mednieku-pircēju skaitam nupat Latvija ,škiet , būs pārbāzta ar medīblietu veikaliem un precēm.
...pie laba ātri pierod.,protams,ir vieglāk paklibināt kādu laiciņu datora klavieres ,nekā lieku stundu,divas pastrādāt un kādu papildus latu nopelnīt. par savu darbu gribās kārtīgu naudu ,bet,ja pērk,tad mantām vai pakalpojumam jābūt ļoti labiem un jāmaksā kapeikas. kaut kā neiet kopā.,:) nezin kāpēc neviens Latvijā nešuj un netirgo tos plinšu kaburus par nedaudz dollariem.,:)
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2025-04-23 23:48
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
05.12.2013. 09:31
Sen biju atmetis cerību šajā lapā redzēt tik prātīgus vārdus.
Paldies Aivar par izpratni un ceru ka tā domā ne Tu vienīgais.
Slēpts
05.12.2013. 09:40
:))
Paldies Bināta kungam par sapratni - vakar bračka caurbraucot ieskrēja Saldus Hubertā - pilnīgs šoks - ļoti normāla ieroču soma ar rāvējslēdzēju un polsterējumu - pašā laikā divstobrenei ... un tikai 14.00 Ls!!!
P.S. Nepārprotiet par to ''sapratni'' - netiku ne runājis ar Bināta kungu, ne kaulējies ar pārdevēju - 14.00 Ls ir vienkārši veikala cena....
Intars
Intars
Pēdējo reizi manīts 2024-10-25 18:38
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: Rīts
Atrašanās vieta: Nagļi
Medību stāžs: No 2001
Aprīkojums: Blaser F3, Blaser R8 GRS+Kahles 624i, Keppeler Benchrest 6,5x47+Nightforce 15-55/52
Medību trofejas: 2
05.12.2013. 10:12
Arī no manis Aivaram "+++" par trāpīgu komentāru.
p.s.
Mārci - kāda mārrutka pēc likt pašlaik nestrādājošas mājas lapas linku, kura pie tam nesūta preces uz Latviju???
Mārcis
Mārcis
Pēdējo reizi manīts 2020-09-03 11:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Ikšķile, Tirzas pagasts
Medību stāžs: No 2005 gada
Aprīkojums: " Ierindas mednieka darba zirgi"
Suņi: taxis
Medību trofejas: 25
05.12.2013. 12:13
Es ,tieši tā pat kā jūs,dzīvoju, strādāju un iepērkos Latvijā. Par darba un līdzekļu trūkumu nesūdzos.Tomēr RŪGTUMIŅŠ( mana latvieša skaudība)taču paliek,ja zini, ka ir vietas kur tevis kārotā lieta maksā uz pusi lētāk.Un tas ir pilnīgi vienalga vai tas ir ierocis, tējkanna vai skaitļotājs( dators).
Kas attiecas uz medību lietu piedāvājumu, Latvijā, man pietrūkst vienīgi šaujampulveris,visa pārējā ir gana daudz un sūdzēties jau nav par ko. Un pat ,ja cipars būtu kā Amerikā ,diez vai pārdošanas apjomi ilgtermiņā būtiski palielinātos ņemot vērā mednieku( iedzīvotāju) skaitu Latvijā.
P.S. Intar , man ir pilnīgi vienalga vai tas veikals tur ir, strādā un vai sūta preces uz eiropu.Tie veikali tur ir simtiem un cipari tur ir apmēram vienādi. Un, ja Tu tomēr esi noskaidrojis ,ka no tā veikala neko nevar dabūt uz šejieni, tad jau tomēr kaut kāda interese ir?
Slēpts
05.12.2013. 13:23
Aivar!
Nu nepiekritīšu TEV.
Es labāk nevis divas stundas papildus strādāšu, lai nopirktu vēlamo preci Latvijā, bet tās divas stundas pavadīšu mežā, pie upes.
Mans draugs , kam pieder autoserviss visu laiku mani audzina- ka es neesot Latvijas patriots , ka pērku preces ASV, Vācijā utt. uz ko es viņam parasti atbildu- ka es Latvijas biznesu nesaprotu, jo ja man no Vācijas ar DHL atved uz mājām preci ar visiem nodokļiem (PVN) par 20 % lētāk nekā Latvijā varu atrast.
Viņš man toties vienmēr pretī argumentēja, ka pērkot ārzemēs es samazinot apgrozījumu Latvijā un tāpēc esot tik liels uzcenojums, jo izmaksas esot lielas.
Pirms mēneša draugs lielījās , ka esot jaunu leduskapi nopircis- Snaige un par aptuveni 100LS lētāk nekā piedāvā Latvijas Internetveikali. uz jautājumu kur?-atbilde bija LIETUVĀ.
Tad nu bija mana zvaigžņu stunda :):):)
Oskars
Oskars
Pēdējo reizi manīts 2024-05-14 16:34
Atrašanās vieta: Mītava, Vecumnieki,Jaunbērze
Medību stāžs: Ir
Aprīkojums: 32.kal; 12.kal; 30-06.
Suņi: Plānos ir
05.12.2013. 14:10
labāk lai aktīvie veikalnieki, kas uzturas šajā forumā pareklamē sevi, kad un kādas akcijas gaidāmas uz Ziemassvēktiem (ja tādas paredzētas), lai var zināt kurā veikalā iegādāties sev dāvanu? :);)
savādāk mājas lapās informācija ļoti nabadzīga :(
un apbraukāt visus veikalu, lai salīdzinātu, kas, kur un pa kādām cenām arī nav prāta darbs...
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
05.12.2013. 14:18
Nav jau par to ka labai precei jamaksā kapeikas ,ļoti daudzi man pazīstami jaunie madnieki nepavada brīvās stundas taustņus spiežot ,viņi pat strādā vairākus darbus ,bet arī nevar iegādāties kuru katru preci naudiņu pietrūkst.Un var arī ar taustiņu klabināšanu piepelnīties [ja kāds to vēl nezin]..
Gvido
Gvido
Pēdējo reizi manīts 2017-02-19 13:21
Atrašanās vieta: Smiltene
Medību stāžs: 20
Aprīkojums: Fausti Stefano 12 kal; Iž 16 kal; Marlin 983 T 22 WMR;
Suņi: 2 Latvijas dzinēji un gs. taksis
Medību trofejas: 6
05.12.2013. 15:13
Katrs savā makā naudu skaita,un tas ir tikai normāli un pašsaprotami,bet ja to sāk skaitīt svešā makā,tas jau liecina par ko citu.
Oskars
Oskars
Pēdējo reizi manīts 2024-05-14 16:34
Atrašanās vieta: Mītava, Vecumnieki,Jaunbērze
Medību stāžs: Ir
Aprīkojums: 32.kal; 12.kal; 30-06.
Suņi: Plānos ir
05.12.2013. 18:42
tiešām nekādas akcijas uz svētkiem nav gaidāmas? :(
nu moins kur tad lai tērē naudu???