Domāju ka vislabākās šķirnes nau.Tas laikam atkarīgs no saimnieka,kā viņš to suni piestaipīs pa medībām.Ir gadījies būt medībās kur šķirnes dzinējs neko nedara un medībās kur parasts(lauku krancis}strādā ideāli.Un kas ir jāpārdzīvo un jāpiedzīvo līdz tam (ideālajam sunim}to zin tikai suņa saimnieks.
Laikas, ka likums rej redzot dzīvnieku, neredzot to, tās dzen bez balss. Ir izņēmumi, bet ļoti reti.
Savukārt mazie - takši, arī jagdiņi, taisa dumpi gandrīz nepārtraukti. Mans drats arī rej, kad lops ir redzams, savādāk tikai nozib starp kokiem bez skaņas.
Tava laika visu dara pareizi. priecājies.
Ja iesi uz caunu vai vāverēm, tad tur būs savādāk-ries arī neredzot dzīvnieku, tikai nedrīkst ar priekškājām lēkt uz koka un skrāpēties.
Tur jau tā lieta, ka pie pakaļas. Būs gabalu nostāk, tad arī uzries. Viņai jau galvenais to cūku noturēt un apriet, tāds izteikts dzinējsuns laika tomēr nav.
Priekš manis vislabākie ir mūsu pašu šķirnīte Latvijas dzinējs. Man jau ir otrais dzinējs un strādā ļoti labi.Tas cik suns labi strādā medībās ir atkarīgs no paša saimnieka. Cik daudz darba viņš tajā ieliks, tāds būs arī rezultāts. Latvijas dzinējus es izvēlos tāpēc, ka viņi ir vairāk vai mazāk universīāli. Viņu izmantošanas sezona ir garāka. Viņus var izmatot gaides medībās sašauto dzīvnieku atrašanai, var izmantot pīļu medībās un protams dzinējmedībās. Ar nosacījumu ka tas viss ir iemācīts. Un visbeidzot viņi ir lieliski draugi un ģimenes mīlu
ļi.
Man ir laika, dzenot suns nerej, ja dzīvnieks apstājas, tad viņš apreij.
kādi priekšlikumi
Savukārt mazie - takši, arī jagdiņi, taisa dumpi gandrīz nepārtraukti. Mans drats arī rej, kad lops ir redzams, savādāk tikai nozib starp kokiem bez skaņas.
Tava laika visu dara pareizi. priecājies.
Ja iesi uz caunu vai vāverēm, tad tur būs savādāk-ries arī neredzot dzīvnieku, tikai nedrīkst ar priekškājām lēkt uz koka un skrāpēties.
ļi.