Man pašam patīk Latvijas dzinēji. Manējie par medniekiem bija jau piedzimuši. 4 mēnešu vecumā izdzina briežu bulli. Raksturs, kā jebkuram medniekam, spītīgs, bet ar pacietību var iemācīt visu. Mežā pēc balss perfekti var pateikt ko dzen. Ļoti komunikabli suņi.
Cienītie medību suņu īpašnieki! Neaizmirstiet, ka sestdien 11. jūlijā Dālderos ir LMKA vislatvijas medīdu suņu izstāde. Sagādajiet sev un saviem mīluļiem mazu prieciņu pabūt starp līdzīgi domājošiem.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
02.07.2009. 18:20
Agri! Bet es jau par to pašu ;)
Tikai, lai iedotu kinologa tel.nr. cilvēkam vismaz ir jāzin, kurā klubā viņš sastāv. Man jau liekas, ka diez vai cilvēki (suņu saimnieki) būs priecīgi, ja es te salikšu viņu mobilo numurus, zinu, ka var uzrakstīt cilvēkam privātu vēstuli,bet, diemžēl, neesmu vēl sapratusi, kā šeit to dara :(
Žanna, es nerunāju par tavu vai manu suni,bet par elementārām lietām kā iedod cilvēkam tel. numurus un lai interesējas.Ja kas man divas kuces un suņu nav un tagad jagsene meklējas, piezvanīju kinologiem un dabūju adresi kur vest pārot, kas tu ko sarežģīt.
02.07.2009. 14:06
Agri, tā nu gluži nav, ka negrib palīdzēt. Visvienkāršāk jau ir ieteikt savu vai sava koriša suni ;) Es arī savējo varētu ieteikt ;) Sevišķi tāpēc, ka viņš jau it kā atbilst visām prasībām- eksterjers teicami, 1.pakāpes diploms, izcelsme no tālām zemēm ;)
Tomēr, pirms kaut ko iesaka,ir arī kaut kas jāzin. Ne velti katrā klubā ir kinologs. Mums Aizputē un apkārtnē ir daudz suņu, kas vesti no LT, var būt tai kucei vispār miesīgi brāļi ;)
Bet ja tai kucei ir UCI c.r., piedodiet, es ar to kuci nepārošu,jo bērniem ar c.r.noformēšanu labi nebūs, tomēr varu ieteikt ĻOTI labu suni no UCI.
02.07.2009. 10:03
Roland!
Kamēr Tu nepateiksi, KĀDAS asociācijas dokumenti ir Tavai kucei, tā būs tukša salmu kulšana. Jo dažas asociācijas neatzīst viena otru, un ja Tu sapārosi savu kuci ar tādas asociācijas suni, kam Tavs klubs ciltsrakstus neatzīst, kucēni var palikt bez dokumentiem.
Nav problēma dabūt suni pārošanai LV, bet jāzin, kurš klubs interesē. Labi darba suņi ir daudz kur, tādus, kas nestrādā neviens nemaz netaisās piedāvāt.
man ir nepieciešams jagterjero vīrietis, labs mednieks ar labie dokumentiem (varbut mednieku)... lietuva ir jagdterjer taciu Es gribu samaisītu asins saites, tā kā nav saistītas.
01.07.2009. 09:50
Roland.
Kādā klubā Tu ar savu suneni sastāv? Tam tāda nozīme, ka dažas asociācijas savā starpā nelabprāt viena otru atzīst.
Un vai tad klubā nevar ieteikt suni? Tas taču ir kluba kinologa tiešs pienākums!!!
ja es esmunuo no lietuvas.dazius gadus dzyvuoju latvija uz robezia pie muteres duobeler rajona.ta vai kas vares man palydzed ar suni.var but zinat kadu forumu ar jagdterjeru.paldies
Tikai, lai iedotu kinologa tel.nr. cilvēkam vismaz ir jāzin, kurā klubā viņš sastāv. Man jau liekas, ka diez vai cilvēki (suņu saimnieki) būs priecīgi, ja es te salikšu viņu mobilo numurus, zinu, ka var uzrakstīt cilvēkam privātu vēstuli,bet, diemžēl, neesmu vēl sapratusi, kā šeit to dara :(
Tomēr, pirms kaut ko iesaka,ir arī kaut kas jāzin. Ne velti katrā klubā ir kinologs. Mums Aizputē un apkārtnē ir daudz suņu, kas vesti no LT, var būt tai kucei vispār miesīgi brāļi ;)
Bet ja tai kucei ir UCI c.r., piedodiet, es ar to kuci nepārošu,jo bērniem ar c.r.noformēšanu labi nebūs, tomēr varu ieteikt ĻOTI labu suni no UCI.
Kamēr Tu nepateiksi, KĀDAS asociācijas dokumenti ir Tavai kucei, tā būs tukša salmu kulšana. Jo dažas asociācijas neatzīst viena otru, un ja Tu sapārosi savu kuci ar tādas asociācijas suni, kam Tavs klubs ciltsrakstus neatzīst, kucēni var palikt bez dokumentiem.
Nav problēma dabūt suni pārošanai LV, bet jāzin, kurš klubs interesē. Labi darba suņi ir daudz kur, tādus, kas nestrādā neviens nemaz netaisās piedāvāt.
Kādā klubā Tu ar savu suneni sastāv? Tam tāda nozīme, ka dažas asociācijas savā starpā nelabprāt viena otru atzīst.
Un vai tad klubā nevar ieteikt suni? Tas taču ir kluba kinologa tiešs pienākums!!!