".. Diemžēl Latvijā arī vēl medī daudzi kas pēc būtības to nevar atļauties. "
Esi tik labs - paskaidro šo frāzi plašāk, īpaši pievēršot uzmanību vārdiem "Diemžēl" un "vēl". Kā tas ir domāts? Man tāds garāks kakls, kamēr pielec tikmēr varbūt esmu pazaudējis patiesības un būtības dzirksti. Jo, ja esmu sapratis viņu tā kā izlasījis, tad par šādiem uzskatiem un izteicieniem ...
Izskatās, ka Armands uzskata, ka medības ir analogas piemājas saimniecībai - pats iegūst gaļu, bet viesmednieki samet biksēm un papirosiem. Un tie,"kas nevar atļauties"- bojā medības, šaujot ar vecām krievu plintēm, pārvietojoties ar švaku transportu, u.t.t.Pareizi?
Kādā ziņā nevar atļauties?
Un Kristīne - par to lietu jāpadomā, neesmu kolektīva boss, bet ieteikt jau varētu, uz alni, vai ne uz alni, bet katrā ziņā ir variants.
Nu redzi Jurģi,varbūt Tev to alņu un stalto ir kā biezs,bet vecajā eiropā viņu nav un cilvēki ir gatavi par trofejām maksāt.Diemžēl Latvijā arī vēl medī daudzi kas pēc būtības to nevar atļauties.
nu bljin - vai nu juus visi te esat taadi biezulji, kam garaazaa jaunais BMW X5 pa pilseetu braukshanai (pasuutiits jau x6), Mercedes Sklase izbraucieniem un mezzam pilniigi jauns Mitsubishi L200 utt. vai arii es esmu pliniigs bomzis peec domaashanas - bet savaa pasha kolektiivaa tur 500 (euro vai Ls) maksaat par Alni neskaitot trofejas un veel nezko .... ve4i - tas tak ALNIS, ir vietas kur vinju ir pilns - katrs no taam gumijluupaam (kuru pat biezzi shaut negribaas, kad jau kaadi paaris oktobrii jau apkritushi) 1000 ls veerta? braukt veel pie sveshiem un shaut shaadus meeslus (staltos un alnjus) pa kosmiskajaam summaam - nu nez....
Ērik, nevienam nepatiktu, ka dārgs brauciens ir pa tukšo, bet tev taisnība - tik un tā tiek apmaksāta organizācija, pavadoņu darbs un transports. Man ir bijuši viesmednieki, kas aizbrauc bez lielajam trofejām, bet bija apmierināti ar medībām kopuma, jo viņi arī nav dumji un saprot, ka medības ir medības un nevar cerēt uz to, ka aiz katra krūma guļ "medaļnieks". Toties būs nepatīkami momenti, ja sapratīs, ka viņus "met" un atveduši uz mežu, kur jau 5 gadus nav neviens dzīvnieks redzēts un nav nevienas pēdas vai citu zīmju, kas liecinātu par to, ka dzīvnieki ir tur vismaz bijuši. Parasti 2 apmierināti ar medībam viesmednieki (tas nenozīmē tikai, ka aizved milzīgās trofejas)nākamaja reizē velk līdzi 5-8 draugus.
Man ir paveicies ar klientiem - nav skopi, labi organizēti un nav iedomīgi. Tikai 1 reizi esmu uz Itāli uzbļāvusi...tagad par to kauns, bet toreiz vajadzēja situāciju izstūrēt.
Par tagadejiem medniekiem viss ir ok - dabūju 2 aļņu licenzes Latgales medību klubā.
Kristīne, pirtiņa ir īstajā pusē, Tev patiks!
Bet par medībām runājot, mums pašiem aļņu nav jau nemaz tik daudz, katru reizi nošaut nesanāk, šonedēļ ar kāds kaut ko redzēja un viss, tad jau loģiski, ka ne vienmēr viesmednieki dabūs alni.
Tad nu jautājums - par pašām medibām bez trofejas viņi ar maksās noteikto summu?
Viesmednieki jau ārzemnieki?
Esi tik labs - paskaidro šo frāzi plašāk, īpaši pievēršot uzmanību vārdiem "Diemžēl" un "vēl". Kā tas ir domāts? Man tāds garāks kakls, kamēr pielec tikmēr varbūt esmu pazaudējis patiesības un būtības dzirksti. Jo, ja esmu sapratis viņu tā kā izlasījis, tad par šādiem uzskatiem un izteicieniem ...
Un Kristīne - par to lietu jāpadomā, neesmu kolektīva boss, bet ieteikt jau varētu, uz alni, vai ne uz alni, bet katrā ziņā ir variants.
Man ir paveicies ar klientiem - nav skopi, labi organizēti un nav iedomīgi. Tikai 1 reizi esmu uz Itāli uzbļāvusi...tagad par to kauns, bet toreiz vajadzēja situāciju izstūrēt.
Par tagadejiem medniekiem viss ir ok - dabūju 2 aļņu licenzes Latgales medību klubā.
Bet par medībām runājot, mums pašiem aļņu nav jau nemaz tik daudz, katru reizi nošaut nesanāk, šonedēļ ar kāds kaut ko redzēja un viss, tad jau loģiski, ka ne vienmēr viesmednieki dabūs alni.
Tad nu jautājums - par pašām medibām bez trofejas viņi ar maksās noteikto summu?
Viesmednieki jau ārzemnieki?