Runājot pa Zommer
Ir velešanās iegādāties Browning Longtrac un vakar biju iegājis Zommerā.
Es jautāju vecītim: "vai pārdodat Browning?"
Vecīts: "Nē"
Es: "A Benelli pārdodad?"
Vecīts atbild: "Nē"
Es: "bet es MMD redzēju reklāmu, ka pārdodad"
Vecīts satraucās un saka:"Tad man jāskatās atšauto ieroču žurnālā..."
Ar to es Tev gribu pateikt, kad iesi Zommerā winchesteru lūkoties, tad prasi, lai skatās atšauto ieroču žurnālā :D
Slēpts
26.09.2007. 12:54
Nu tas ir diezgan līdzīgs stāsts kā ar Jelgavas "LIJU".
Kolēģis zvanīja un jautāja vai viņi pārdod optiku Zeiss Conquest.Šamie - nē counquest modelis mums nav, bet ir "Docter" :)
Zommers vienmēr bijis slavens ar savām pārspīlētajām cenām.
Kādu Winchester vajag un ko - optiku, ieroci, munīciju?
Lija vispār ir kauns, ne medību veikals... Zvanu prasu vai ir Tikka T3 Super Varmint? Atbilde - mums visi ieroči ir super! :)
Opim .223rem kalibra ieroča vietā (ko viņam draugi bija ieteikuši) iesmērēja 6mmNorma kalibru! KUR opis pirks munīciju??? Pie tam pa 2Ls gabalā? Esmu tur bijis divas reizes, lai nopirktu savas abas Tikkas, vairs tur neiegriezīšos NEKAD.
ja vēl nav winchester iepirkts,tad var painteresēties HUBERTĀ Jēkabpilī.apskatījos,aptaustīju,plinte smuka.lētāka par brovningu.var uzjautāt Gatim Binātam par+un-.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Ir velešanās iegādāties Browning Longtrac un vakar biju iegājis Zommerā.
Es jautāju vecītim: "vai pārdodat Browning?"
Vecīts: "Nē"
Es: "A Benelli pārdodad?"
Vecīts atbild: "Nē"
Es: "bet es MMD redzēju reklāmu, ka pārdodad"
Vecīts satraucās un saka:"Tad man jāskatās atšauto ieroču žurnālā..."
Ar to es Tev gribu pateikt, kad iesi Zommerā winchesteru lūkoties, tad prasi, lai skatās atšauto ieroču žurnālā :D
Kolēģis zvanīja un jautāja vai viņi pārdod optiku Zeiss Conquest.Šamie - nē counquest modelis mums nav, bet ir "Docter" :)
Kādu Winchester vajag un ko - optiku, ieroci, munīciju?
Lija vispār ir kauns, ne medību veikals... Zvanu prasu vai ir Tikka T3 Super Varmint? Atbilde - mums visi ieroči ir super! :)
Opim .223rem kalibra ieroča vietā (ko viņam draugi bija ieteikuši) iesmērēja 6mmNorma kalibru! KUR opis pirks munīciju??? Pie tam pa 2Ls gabalā? Esmu tur bijis divas reizes, lai nopirktu savas abas Tikkas, vairs tur neiegriezīšos NEKAD.
Admin, kas notiek?