A.Bērziņ-mees tev ar olam " trubu" paargriezisim lai nevairojies,jo taa jau cilveeku par daudz uz pasaules!!vismaz tu buusi izglaabis kaadu dalu zemes vai dzivnieka neradot peecnaaceejus!!SARUNATS??Domaju ka nebuusi iipashi laimiigs ka nevareesi maammai vest un raadiits savus beernus un audzinaat tos zalaa veidaa!!Taapeec domaaju,neteelo te kaut kaadu Dievu un nelem kam buus paaroties un radiit peecnaacejus un kam nee!!Mednieks nav dievs bet gan pleesejs kursh ar savu shavienu panem vienu dzivibu,nevis teelojo Dievu nelauj piedzimt vairaakam!!!Vari savu garo atbildi nerakstiit,neinterese,bet tikai padomaa par to Dieva buushanu!!!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.08.2008. 07:25
"es NEIESAKU kaut kādu konkrētu preperātu. tikai jautāju jums - cilvēkiem kam it kā kaut ko par to vajadzētu zināt..."
_______________________________________________________________________________________________________________________
VEGAN! Es domāju ka galvenā lieta ko mēs mednieki esam iemācījušies ir atšķirt dabīgus procesus un parādības no NEDABĪGIEM UN MĀKSLĪGIEM!!!!
Atļaušos apgalvot ,ka mūsu izpratne par to , ka medības ir dabas neatņemama un DABĪGA sastāvdaļa, ir krasā pretrunā ar tavām idejām par NEDABĪGU PROCESU UN LIETU INTEGRĀCIJU DABĀ!!!!
Andri B, Tu pats saproti ko runā? Kā proteīnus var nenodot tālāk barības ķēdē..., ja ir tikai 3 grupas no kurām dzīvnieki iegūst enerģiju: ogļhidrāti, tauki un proteīni... Un jāuzņem ir visi 3.
Kā pamats tavai burvīgajai kontracepcijai ir gēnu inženierieja, kur vīrusa DNS ķēdē tiek ielikti citi nukleotīdi. Tāds nu JAUKUMS tiek ievadīts zvēram... Kāpēc cilvēki nevar izstrādāt pieietiekami efektīvas vakcīnas pret (kaut vai pašu elementārāko) gripas vīrusu- tādēļ ka vīruss notiek n-tās mutācijas dienā... tātad viss ko mēs uztaisam ir jau vecs =)
Kā Andris Zariņš teica,"medības ir dabas neatņemama un DABĪGA sastāvdaļa, ir krasā pretrunā ar tavām idejām par NEDABĪGU PROCESU UN LIETU INTEGRĀCIJU DABĀ"
In an ideal situation, the virus would infect 100% of the population and infected individuals will either die or become sterile. This is a somewhat optimistic situation which will be difficult to put into practice in the field. http://www.ma.utexas.edu/users...
Jauka nākotnes aina, Andri B?
Ojār,šinī gadījumā izskatās,Māti Dabu vainot būtu veltīgi.Arī cilvēkiem jau gana ilgi kontracepcija - ķīmija tiek barota,un te ir spilgts piemērs,kādus brīnumus tā(ne daba)rada,un ne tādus vien.Ar ko saslimis,ar to ārstējas.Briesmīgi iedomāties,ja ari dzīvnieku pasaulē šādas anomālijas sāktu kāds kultivēt.
Bet vai vispār kāds grib uzlabot attiecības ar nemedniekiem? Praktiski nekas nav redzams!Paši mednieki,kā vārnas,viens otram acis knābj ārā,ja es kļūdos,precizējiet mani!
Mjāaa .... Ar mednieku intergrāciju sabiedrībā ir tikpat slikti kā ar patriotismu - galīgi nerullē. Kā viens, tā otrs ir laika gaitā jāieaudzina; jāiegulda darbs - gan izskaidrošanas/izglītības jomā, gan zināma deva propogandas/reklāmas nekaitētu. Bez tā visa tas vilciens ņekust. Un nekādā gadījumā nebūs iekustināms vienā dienā.
Redz Aldi,cik liels un varens esi,kad par pašu kāds ir apžēlojies,kaut gan pec paša komentiem tēmā "suns uz siena kaudzes",jābrīnās par šo drosmīgo kolektīvu,kurš tevi pieņēmis!
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
22.02.2009. 20:55
Es, Ingus, atshkjiriibaa no teviim nekad neesmu propogandeejis nelikumiibas, vai arii kaadam DRAUDEEJIS ... un taa ir viena no butiskaakajaam muusu atshkjiriibaam.
Un, ja tu joprojaam neesi sapratis/negribi saprast, ka ar saviem tekstiem esi iebraucis pilnigaakajaas auzaas, tad ljoti zheel, bet es komunikaaciju ar tevim ar sho arii paartraucu.
_______________________________________________________________________________________________________________________
VEGAN! Es domāju ka galvenā lieta ko mēs mednieki esam iemācījušies ir atšķirt dabīgus procesus un parādības no NEDABĪGIEM UN MĀKSLĪGIEM!!!!
Atļaušos apgalvot ,ka mūsu izpratne par to , ka medības ir dabas neatņemama un DABĪGA sastāvdaļa, ir krasā pretrunā ar tavām idejām par NEDABĪGU PROCESU UN LIETU INTEGRĀCIJU DABĀ!!!!
Kā pamats tavai burvīgajai kontracepcijai ir gēnu inženierieja, kur vīrusa DNS ķēdē tiek ielikti citi nukleotīdi. Tāds nu JAUKUMS tiek ievadīts zvēram... Kāpēc cilvēki nevar izstrādāt pieietiekami efektīvas vakcīnas pret (kaut vai pašu elementārāko) gripas vīrusu- tādēļ ka vīruss notiek n-tās mutācijas dienā... tātad viss ko mēs uztaisam ir jau vecs =)
Kā Andris Zariņš teica,"medības ir dabas neatņemama un DABĪGA sastāvdaļa, ir krasā pretrunā ar tavām idejām par NEDABĪGU PROCESU UN LIETU INTEGRĀCIJU DABĀ"
http://www.ma.utexas.edu/users...
Jauka nākotnes aina, Andri B?
Un, ja tu joprojaam neesi sapratis/negribi saprast, ka ar saviem tekstiem esi iebraucis pilnigaakajaas auzaas, tad ljoti zheel, bet es komunikaaciju ar tevim ar sho arii paartraucu.