Medību stāžs: kopš mana cilts parādijās uz plakanzemes
Medību trofejas: 1
19.04.2023. 19:37
Neticu ka 9grami 6.5 lode būs pārāka gāzēja par 180grain piemeram sierra game king!
Slēpts
19.04.2023. 21:27
Noteikti būs, ja runājam tieši par hidrošoku. Jo 180gr diezvai virs 800ms lidos. Bet vieglās var virs 900ms dabūt. Lodes iedarbībai ir vairāki veidi, piemēram bezsssvins ar praktiski 100% masas saglabāšanu strādā savādāk kā 180gr svina pļeka un lieliski darbojas arī 150gr izpildījumā.
19.04.2023. 22:09
Praksē bezsvins nav tik labs kā teorija nu nekrit zvērs no vina kā vajag,ja sūdīgi trāpīsi,tad vispār aizmirsti,bet ar labu trapijumu i fmj nav ne vainas!
Pazina sauj ar 300wm gmx nu nekrit nekas uzvietas un cauri ari ne vienmēr iet!
Tads sierra sbt gāž ļoti labi,kā jau svins!
19.04.2023. 22:09
Praksē bezsvins nav tik labs kā teorija nu nekrit zvērs no vina kā vajag,ja sūdīgi trāpīsi,tad vispār aizmirsti,bet ar labu trapijumu i fmj nav ne vainas!
Slēpts
19.04.2023. 22:25
Es necenšos sūdīgi šaut :) Lietoju Barnes Ttsx, viss labi. Šauju mugurkaula rajonā. Arī ar 80gr lodi ar ātrumu 1010ms nekas nekur neskrien.
man ar Barnes TTSX, RWS HIT, Hornady ETX ir parādijusas ļoti labi, neviens nav nekur pazudis, retais varbūt ir paskrējis tālāk. Postījums gaļai diži neatpaliek no svina, tikai ir viena būtiska atškirība, tā gaļa ap caurumu ir tikai saplesta, nevis ar samalta ar svina putekļiem
Slēpts
20.04.2023. 00:59
Vispār jau gribēju redzēt komentus tieši par 6,5 credmora munīciju. Ak jā un kādas atsauksmes par stobriem, ņemot vērā ka tālāk par 200 m nešaušu.
Slēpts
20.04.2023. 07:23
Tad nafig ņemt 6.5cm, ja tālāk par 200m nešaus?
Diskusijā jau top skaidrs, ka jātēmē uz bondētajām vai bezsvina lodēm.
Man labi aizgāja Hornady ELD-X un CX Outfiter, superformances jau 4. stobrā saka, ka nekuja tam Hornady tur nekas nesanāk, ja nu vienīgi plaukstas grupa ir pieņemama ;)
Vēl gaidu, kad tiksu nomeginat Barnes LRX
Diskusijā jau top skaidrs, ka jātēmē uz bondētajām vai bezsvina lodēm.
Man labi aizgāja Hornady ELD-X un CX Outfiter, superformances jau 4. stobrā saka, ka nekuja tam Hornady tur nekas nesanāk, ja nu vienīgi plaukstas grupa ir pieņemama ;)
Vēl gaidu, kad tiksu nomeginat Barnes LRX