Gunti, kādreiz bija. Un daudz bija! Bet dēļ visādiem pseido, Fake profiliem, nemitīgās noriešanas, pārgudrības liela daļa vienkārši novērsās. Jo šeit var tikai sabojāt garastāvokli! Dikti jau žēl ka viss ir aizgājis tik tālu! Kādreiz te vienmēr varēja smelties info, lasīt iespaidus, pamācīties vērtīgus padomus, uzzināt par aktuālo utt. Jā reiz bija... Bija superlabs medbieku portāls! Bija, ap 1000 portāla biedri, kas iesaistījās diskusījās! Bet tagad ir tā! Kādi 5 ir tie pārgudrie un savā starpā gudri cīnās, kuŗs ir lielāks, kuram lielāka taisnība...
Atvainojiet , bet meklētājs šajā forumā gan ir ļoti švaks ! Varbūt es nemāku ar to rīkoties , bet atrast ir neiespējami ! Atceros, kādreiz par to , ko meklēju tika rakstīts, bet atrast------?
Nebūs.
Izmirsim.
Ideja laba, bet vajadzētu drusku savādākā izpildījumā.
Ja tas ir izdarāms, tad lai paliek kā ir, bet vajag atsevišķu slēgtu sadaļu, kurā tiek tikai ar admina atļauju.
Tad lai arī admins lemj, kuram dot pieeju.
Tādā sadaļā varētu brīvāk ļerkstēt un nebūtu lieku lasītāju.
Jāni , ko tad te pieļarkstēsi ? Visi labi zina , ka šis forums ir attiecīgo orgānu un iestāžu darba lauciņš . Tā , ka ir stipri jādomā ko un par ko ļarksti . Un vēl , visādi zaļie ir sīkums. Ne jau zaļie izdomā celt nodevas , medību izmaksas . Ne jau zaļie izdomā visādus apgrūtinājumus medniekiem - aplikācijas u.tt. Ne jau zaļie grib lobēt šautuves un vēl nezin ko .
Rīkojies, raksti tā, lai pašam nebūtu kauns un citam (zaļajiem, zilajiem utt) nebūtu kur piesieties. Es vēl neesmu saticis nevienu cilvēku, kurš pret medībām/medniekiem būtu tik ļoti pret- ja arī sākumā nostāja ir bijusi ar negatīva, tad esmu argumentēti spējis pārliecināt līdz neitrālai nostājai - ''nu man jau vienalga, ja gribi, tad medī''. Lai arī nemednieks neapzinās, tomēr uzskatu ka mednieks diezgan ietekmē visu sabiedrību- postījumi, sadursmes ar meža dzīvniekiem, slimību izplatība. Un laikā, kad visādām minoritātēm tiesības gandrīz vai lielākas kā tradicionāli orientētiem būtu stulbi iet pretēji attīstībai un līst skapī.
Paši mednieki- šeit forumā bojā mednieka tēlu, arī man dažu indivīdu dēļ koptēls sāk bojāties. Pašiem medniekiem trūkst izpratnes kaut par primitīvām ētikas normām. Šīs pašas tēmas autors, ~stundu pirms izveidoja šo diskusiju izveidoja tēmu par bebra asti, kurā grib noskaidrot kā pagatavot ŠAUTA bebra asti un tad grib nolīst, lai neviens viņu neaiztiek. Man jau kā medniekam neliekas īpaši skaisti šādi izteikumi, kur nu vēl kādam, no kura vēlme noslēpties, skaistāk un ētiskāk taču būtu- NOMEDĪTS medījums. Trofeju sadaļā arī līmenis ir audzis, nenākas vairs redzēt motociklistus, jājējus. Protams ir ,kur piestrādāt, patīkami redzēt skaisti noformētu bildi, kurā medījumam tiek izrādīts pēdējais gods, nevis vienkārši zālē iemestu ''nošautu līķi''.
Nekā personīga. Visi esam cilvēki, katrs kļūdās. Arī es neesmu ideāls, bet cenšos no kļūdām mācīties un iet attīstības virzienā. Mana pārliecība, ka ir jāsāk pašam ar sevi, to arī iesaku pārējiem. Foruma adminiem iesaku būt aktīvākiem un nebaidīties arī kādu izsviest no šī foruma- klusāks paliks, bet foruma koptēls varētu būt ieguvējs.
Atvainojiet , bet meklētājs šajā forumā gan ir ļoti švaks
Var izmantot google meklētāju, tas uzrāda arī šo forumu. Es google lietoju arī lai sameklēti informāciju portālā latvija.lv tajā lapā arī grūti atrast vajadzīgo :)
Tā informācija nekur nav zudusi. Visa informācija un diskusijas vēl aizvien ir pieejama. Un daudzi to arī izmanto.
tā gan īsti nevar teikt, gribējas redzēt to tūsktošu diskusiju, aizšķīru uz pašiem pirmsākumiem, tad tur ir diezgan pazudusi informācija ;)
Izmirsim.
Ideja laba, bet vajadzētu drusku savādākā izpildījumā.
Ja tas ir izdarāms, tad lai paliek kā ir, bet vajag atsevišķu slēgtu sadaļu, kurā tiek tikai ar admina atļauju.
Tad lai arī admins lemj, kuram dot pieeju.
Tādā sadaļā varētu brīvāk ļerkstēt un nebūtu lieku lasītāju.
Paši mednieki- šeit forumā bojā mednieka tēlu, arī man dažu indivīdu dēļ koptēls sāk bojāties. Pašiem medniekiem trūkst izpratnes kaut par primitīvām ētikas normām. Šīs pašas tēmas autors, ~stundu pirms izveidoja šo diskusiju izveidoja tēmu par bebra asti, kurā grib noskaidrot kā pagatavot ŠAUTA bebra asti un tad grib nolīst, lai neviens viņu neaiztiek. Man jau kā medniekam neliekas īpaši skaisti šādi izteikumi, kur nu vēl kādam, no kura vēlme noslēpties, skaistāk un ētiskāk taču būtu- NOMEDĪTS medījums. Trofeju sadaļā arī līmenis ir audzis, nenākas vairs redzēt motociklistus, jājējus. Protams ir ,kur piestrādāt, patīkami redzēt skaisti noformētu bildi, kurā medījumam tiek izrādīts pēdējais gods, nevis vienkārši zālē iemestu ''nošautu līķi''.
Nekā personīga. Visi esam cilvēki, katrs kļūdās. Arī es neesmu ideāls, bet cenšos no kļūdām mācīties un iet attīstības virzienā. Mana pārliecība, ka ir jāsāk pašam ar sevi, to arī iesaku pārējiem. Foruma adminiem iesaku būt aktīvākiem un nebaidīties arī kādu izsviest no šī foruma- klusāks paliks, bet foruma koptēls varētu būt ieguvējs.