Kasparam Krūmiņa gribētu atgādināt, ka jaunība ir ,,netikums", kas pāriet pats no sevis. Arī tu reiz nokļūsi selektīvā statusā. Gribētu dzirdēt kā tad tu dziedātu. Zeme starp citu ir apaļa un tā šad tad izgriežas no kājapakšas. Tas ka plintīte ir veca neko vēl neizsaka. Svarīgi ir kāds ir tās stāvoklis. Ļoti bieži gadās vērot tādu ainu. Jo glaunāks džips, jo tas tuvāk turās asfaltam. Jo glaunāks ancuks medniekam, jo grūtāk viņu ieraudzīt pie medījuma pirmapstrādes. Mašīnas un ieroča cena jau negarantē veiksmi medībās. Tā ir atkarīga no zināšanām un prasmēm.
Es te noprotu,ka tiem medniekiem,kas var atļauties uz medībām braukt ar piemerotu auto.Medīt ar mūsdienīgiem ieročiem un ierīcēm,tagat jājūtas vainīgiem ,ka visi to nevar un pa to jāatvainojas.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
05.02.2020. 22:15
Es te noprotu,ka tiem medniekiem,kas var atļauties uz medībām braukt ar piemerotu auto.Medīt ar mūsdienīgiem ieročiem un ierīcēm,tagat jājūtas vainīgiem ,ka visi to nevar un pa to jāatvainojas.
Protams, ka iegūt aizvien jaunas rotaļlietas ir aizraujoši. Galu galā visos vīriešos dzīvo mazais puisītis, kas gaidīja dāvanas no salaveča! :D :D :D
Taču jāizšķir medību max efektivitāti, kuru var nodrošināt ar visādiem tehniskiem palīglīdzekļiem, taču bez pieredzes un profesionalitātes to efektivitāte tiecas uz nulli!
No otras puses ir adernalīns un pieredze, kas dod daudz lielāku procesa baudījumu. Mani daudz vairāk iepriecina iespēja ar nazīti piegriezt cūku zem saviem suņiem, nekā no torņa iebliezt kādai stirnai pa koko!
Varbūt, ka tas priecē tikai mani, nepretendēju uz pēdējo patiesību, taču iespējams, ka tieši daudzveidībā ir medību smeķis.
Vienam efektīvas maedības ir,kad pa zali bukam var pielīst tik tuvu,ka var iekniebt pakaļā.Cits aizraujas ar dzinējmedībām.Kādam ar termo kameru vērot pilnīgi visu kas un kā,un tad paņemt vājāko un mazāko.Medījam ,jo gūstam baudu,prieku,gandarījumu.Es vairāk par tiem čīkstetājiem,kuriem viss ir slikti.Viņam ir ,man nav.Sniegs nav.Viss dargs,utt utt.
Slēpts
05.02.2020. 22:32
Nebūtu iebraucis auzās ar tām vecajām divstobrenēm, nebūtu jājūtas vainīgam. Katram savs..
Vis jau jauki izklausās, mūsdienīgi auto, kruti ieroči, superīgs apģērbs un modernākās ierīces, tikai nesaprotu kālab šie krutie nevar trāpīt. Varbūt viņiem biežāk jāapmeklē šautuve, viņi tak to var atļauties. Onkas ar vecajiem stroķiem šiem izgriež pogas.
Protams, ka iegūt aizvien jaunas rotaļlietas ir aizraujoši. Galu galā visos vīriešos dzīvo mazais puisītis, kas gaidīja dāvanas no salaveča! :D :D :D
Taču jāizšķir medību max efektivitāti, kuru var nodrošināt ar visādiem tehniskiem palīglīdzekļiem, taču bez pieredzes un profesionalitātes to efektivitāte tiecas uz nulli!
No otras puses ir adernalīns un pieredze, kas dod daudz lielāku procesa baudījumu. Mani daudz vairāk iepriecina iespēja ar nazīti piegriezt cūku zem saviem suņiem, nekā no torņa iebliezt kādai stirnai pa koko!
Varbūt, ka tas priecē tikai mani, nepretendēju uz pēdējo patiesību, taču iespējams, ka tieši daudzveidībā ir medību smeķis.
Nebūtu iebraucis auzās ar tām vecajām divstobrenēm, nebūtu jājūtas vainīgam. Katram savs..