Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
13.04.2020. 22:49
Lodes gan ir neadekvatas cenas svina plockas maksa eiriks un vairak par virpoto monolitu
Slēpts
14.04.2020. 10:55
izņemot lodi no sporta patronas jau iznāk priekš medībām lētāk nekā bodē
Nu jā, bet sporta DDupleks nav tas pats kas Monolit, un arī Gualandi sportenes pie mums nav. Nezinu cik citiem iznāk gadā izšaut pa zvēru ar bisi, man tas sex ar pārladēšanu galīgi neatmaksājas. Ja naudas galīgi nebūtu var liet pats izmantojot 12 šķautņu 16numura uzgriežņu muciņu.
Ja naudas galīgi nebūtu var liet pats izmantojot 12 šķautņu 16numura uzgriežņu muciņu.
Tas viss ir baigi ķēpīgs process , bet arī interesants . Atceros , kad renkuļus paši lējām un taisījām lodes , bija interesanti un radoši . Ir iespēja kaut ko pašam uzkonstruēt un varbūt pat iesniegt patentu savam izgudrojumam . Arī dupleksa lodes "dzima" tādā pat veidā , daudzu eksperimentu rezultātā . Jaunajiem medniekiem , kuri pieraduši pie visa gatava , tas būtu vērtīgs process.
Slēpts
14.04.2020. 12:32
Aha, tik papētot krievu eksperimentus šajā jomā, normālu veikala ložu sniegumu uzrāda retais izstrādājums. Ja ir laiks un vēlme - var eksperimentēt. Ja vajag trāpīt uzreiz - rūpnīcas inženieri jau ir eksperimentējuši tavā vietā. Nav gluži padomju laiki, ar deficītu šajā jomā.
Savs ir savs , tas ir pavisam kas cits . Ķēpa jā , bet ja tu esi šajā procesā , tas ir milzīgs solis medību ieroču , munīcijas izpratnē . Pats jau sen lādēju gan vītni , gan gudajam priekš dižmedījuma ( pīļu skrotis toč neatmaksājas , ja nav vecas svina rezerves) . Par savu munīciju esmu pārliecināts , ja nopūdelē , tad munīcijas vainu varu izslēgt . Un runājot par tiem inženieriem , jā , bet uzlabot priekš sava ieroča vienmēr kaut ko var . Un pats galvenais , katram ierocim ( ja vēlas labus rezultātus ) ir jāpiemeklē sava munīcija , ar savu pulvera devu , skrošu masu , protams nepārkāpjot noteiktos ierobežojumus . To vislabāk var izdarīt ar pašlādēto munīciju .
Par to sex ar pārlādēšanu parasti sāk aizdomāties ja šāviena vietā atskan pirdiens. Labi ja pēc šāda šāviena dzīvnieks aiziet ,,nesaskrāpēts", bet iznāk arī paskraidīt pakaļ. Veči ļoti priecīgi. Par to ka zelta ragi aizgāja, šāvējs pats var priecāties lielāku vai mazāku laiku. Ložu liešana , kausējot svinu, ir ļoti veselīga nodarbe. Runājot par monolītu man ir aizdomas ka tā ir uzlabota , ja nemaldos, franču lode blondo. Tā esot izdomāta 2. pasaules kara laikā, lai varētu sašaut automašīnu dzinēja blokus. Kaut kas līdzīgs monolītam bija arī sauktā spolīte. Mēģināšu ielikt rasējumu.
Tā tas varētu būt. Iespējams ka netika izņemts patents. Tā kā rietumos gludo pamatā izmanto skrošu munīcijai, tad pēc kara beigām, par tādu Blondo lodi aizmirsa.
Nu jā, bet sporta DDupleks nav tas pats kas Monolit, un arī Gualandi sportenes pie mums nav. Nezinu cik citiem iznāk gadā izšaut pa zvēru ar bisi, man tas sex ar pārladēšanu galīgi neatmaksājas. Ja naudas galīgi nebūtu var liet pats izmantojot 12 šķautņu 16numura uzgriežņu muciņu.