Ģirts Vārna
Šodien, 00:16
Noteikti atbalstu.
Un nebūs to situāciju, kad dzinējmedībās nomedī "pērno" teļu, un tad nezin, kā ragus dabūt nost.
Šis labs :D vieni mēģina potēt savu ticību, otri jau priecājas, ka varēs visus pēc kārtas. :D
Brīžiem Ģirt man liekas, ka tu medī tikai pie datora...
Mēs speciāli vienu no piecām buļļa licencēm "pieturējām" dzinējmedībām, tikai ar vienu mērķi, ja tiek nomedīts pērnais teļš, kam ragi starp ausīm, ko NEVAR ieraudzīt.
Var jau būt, ka esi gēnijs- un nekad mūžā neesi kļūdījies, bet mūsu galā mēs tomēr esam cilvēki.
tici man- ir grūti sevi piespiest uzlikt buļļa savilcēju bullēnam, kam ragi ir 3 cm garumā, un vecie mednieki stāv aiz muguras un burkšķ, ka tas ir šīgada teļš.
p.s Kad mūsu pusē Bērziņa kungs izglītoja par selektīvajām medībām, tad mans priekšlikums bija briežiem teļa definīciju padarīt par gadu vecāku, bet arī šis risinājums ir ļoti labs.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
21.03.2019. 12:39
Par to veco mednieku burkskesanu un bezdesanu gan uz numura,gan verbalo!Nu nevar but si gada tels un spiseris,jo vecaks mednieks,jo tas nenozime ka vins zin daudz un ir pieredzejis,statistika rada pretejo!
Medības kā pārtikas nodrošināšanas process vai medības kā emociju gūšanas veids kompleksā ar pievienotām vērtībām?
Šitas jāpārceļ
Medības kā pārtikas sagādes process un pārējais pakārtots tam
Slēpts
30.03.2019. 09:25
Janka, labāk šeit kaut ko raksti. Šeit tevi sapratīs vairāk. Izlasi mednieku foruma noteikumus vai ētikas ieteikumus. Kā jau esi mums pierādījis, tie tev nav interesanti un sveši
Šodien feisītī bija aptauja “vai medniekiem.lv vajadzētu ieviest opciju zinjot par neatbilstošiem komentāriem?” Pagaidām 11% no 53 nobalsojušajiem saka, ka nē. Sanāk apmēram seši. Es, personīgi, zinotu ar lielāko prieku! Vēl ieviestu opciju atmest komentāru atpakal, veikt klūdu labojumu un uzrakstīt skaidri un saprotami. Vienalga kādā valodā.
Ģirts Vārna
Šodien, 00:16
Noteikti atbalstu.
Un nebūs to situāciju, kad dzinējmedībās nomedī "pērno" teļu, un tad nezin, kā ragus dabūt nost.
Šis labs :D vieni mēģina potēt savu ticību, otri jau priecājas, ka varēs visus pēc kārtas. :D
Brīžiem Ģirt man liekas, ka tu medī tikai pie datora...
Mēs speciāli vienu no piecām buļļa licencēm "pieturējām" dzinējmedībām, tikai ar vienu mērķi, ja tiek nomedīts pērnais teļš, kam ragi starp ausīm, ko NEVAR ieraudzīt.
Var jau būt, ka esi gēnijs- un nekad mūžā neesi kļūdījies, bet mūsu galā mēs tomēr esam cilvēki.
tici man- ir grūti sevi piespiest uzlikt buļļa savilcēju bullēnam, kam ragi ir 3 cm garumā, un vecie mednieki stāv aiz muguras un burkšķ, ka tas ir šīgada teļš.
p.s Kad mūsu pusē Bērziņa kungs izglītoja par selektīvajām medībām, tad mans priekšlikums bija briežiem teļa definīciju padarīt par gadu vecāku, bet arī šis risinājums ir ļoti labs.
Šitas jāpārceļ
Medības kā pārtikas sagādes process un pārējais pakārtots tam