Loti atvainojos par nepārdomātajiem izteikumiem. Nevēlējos kūdīt uz pretlikumīgām darbībām. Vienkārši velns aiz kājas parāva un iekritu ar ragiem dūnās...
Slēpts
14.12.2018. 18:54
Vajag lielo plēsēju fanātu uzkūdīt, lai cīnās...
Slēpts
14.12.2018. 23:19
.. mēs jau esam pieradušu uz Jūsu nepārdomātiem rakstiem, ieteikumiem ... un tā arī pats ''medinieks'' parāda savus rīcības plānus ... ;)
Slēpts
17.12.2018. 01:12
Lūdzu, latviešu valodas un gramatikas pamatlikumus tomēr ievērosim. Un domu noformulēsim. Citādi es netieku gudrs, ko cienītais man vēlas pateikt.
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
31.12.2018. 01:39
Konkrētais projekts Zemgalē - Tie vēja parki ir bizness, kas nenes labumu mums, Latvijā dzīvojošajiem un ne latvijas dabai, faunai un vietējiem iedzīvotājiem. Problēma ir izpildījumā. Nav šādas lietas jābūvē auglīgākajās zemēs, bet gan tur, kur augsnes pielietojums ir stipri pieticīgs... Vācijā pēdējos 3 gados uzrāva lielu lērumu šo Vēja turbīnu, es no katra pāugura varu pa perimetru dažus desmitus saskaitīt. nu ainava nav neko superīgā. Zosis un citi gājputni te jau gadie nav manīti pārlidojam (Hesenē).
Lielākais ieguvums ir zemes īpašniekam, kas saņem lielu nomas maksu. Manuprāt,tās turbīnas negriežas tik ātri, lai nodarītu ievērojamus postījumus kaut kādiem putniem, tik pat labi var pateikt, ka tagad jāaizliedz mazgāt mājām logi, jo redz dafigā mazie putneļi ieskrien un nositās. Gājputniem, ja nepatīk, tad viņi lidos, pa citu ceļu.
Cik lasīts, tad tās vibrācijas pārāk neietekmē zemes auglību.
Ja tirgu lielāks elektrības piedāvājums jeb konkurence, jo lielāka iespēja, ka tas atsauksies uz cenu, tas ir, varbūt nekritīsies, bet varbūt, vismaz nekāps.
Un neticu, ka nebūs vietējiem bāleliņiem arī darba iespēju, kādam tas viss būs jāapsargā, būs nepieciešami mehāniķi, inženieri, utt. Protams tās darbavietas nebūs simtiem, bet būs un lielākoties augsti kvalificētas un labi apmaksātas.
Par ainavu? Njā, redz es savu lauksaimniecības zemi varu apmežot, bet tad kaimiņam nepavērsies vairāk tāds skats. Varu iestādīt kartupeļus, bet ja nu kaimiņam labāk patīk rapsis? Bet rapsi tak miglo 3 reizes gadā un pavasarī vēl traki smird. Kur beidzas manas, kā zemes īpašnieka tiesības un sākas pārējo iedzīvotāju tiesības pār manu zemi un to, ko es uz tās daru?
Manuprāt,tās turbīnas negriežas tik ātri, lai nodarītu ievērojamus postījumus kaut kādiem putniem,
Tas nu gan ir profesionāļa viedoklis ! :)))))
Gājputniem, ja nepatīk, tad viņi lidos, pa citu ceļu.
Zosis lidos50 km pa labi ,vai kreisi - medniekam baigais mierinājums ! :)))))
Ja tirgu lielāks elektrības piedāvājums jeb konkurence, jo lielāka iespēja, ka tas atsauksies uz cenu, tas ir, varbūt nekritīsies, bet varbūt, vismaz nekāps.
Kristies nekritīsies , bet vēl vienu oiku toč saņemsim , kā arī gala rezultātā patērētājs segs visas izmaksas , kā vienmēr .
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
31.12.2018. 16:34
Millera kunga,vai esi dzirdejis kautko par zemas frekvences skanu un tas iedarbibu uz dzivo radibu?Normala nacija so visu taisa jura,kur tas ietekme daudz mazak!bet lv kalpu zeme un tapat sabuves un cenas jau nu toc uz elektribu nekritisies:)
Cik lasīts, tad tās vibrācijas pārāk neietekmē zemes auglību.
Un neticu, ka nebūs vietējiem bāleliņiem arī darba iespēju, kādam tas viss būs jāapsargā, būs nepieciešami mehāniķi, inženieri, utt. Protams tās darbavietas nebūs simtiem, bet būs un lielākoties augsti kvalificētas un labi apmaksātas.
Par ainavu? Njā, redz es savu lauksaimniecības zemi varu apmežot, bet tad kaimiņam nepavērsies vairāk tāds skats. Varu iestādīt kartupeļus, bet ja nu kaimiņam labāk patīk rapsis? Bet rapsi tak miglo 3 reizes gadā un pavasarī vēl traki smird. Kur beidzas manas, kā zemes īpašnieka tiesības un sākas pārējo iedzīvotāju tiesības pār manu zemi un to, ko es uz tās daru?