Šodien vārdadienu svin Rūdolfs, Viviāna, Rūdis, rītdien - Laura, Jadviga
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Mauser M18

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 39 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 22.05.2024. 13:46

Mārcis
Mārcis
Pēdējo reizi manīts 2020-09-03 11:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Ikšķile, Tirzas pagasts
Medību stāžs: No 2005 gada
Aprīkojums: " Ierindas mednieka darba zirgi"
Suņi: taxis
Medību trofejas: 25
08.12.2018. 21:31
Esmu saremontējis un pārbūvējis kādas 100 plintes un uzklausījis tik pat bēdu stāstus, Gan lēto A bolt , Winchester, Savage gan dārgo galu Blaser, Merkel, Sauer, Nepērciet (pēc iespējas) ieroci kam no plastmasas ir kaut kas vairāk par ladi , Mēlīte, aizsargskava, aptveres šahta Ierocim svarīgākās ir tērauda daļas, visu pārējo var sabūvēt , un pārbūvēts Savage būs daudz ērtāks par bāzēs Sauer, Tas saprotams nenozīmē ka Sauer ir slikts????
Slēpts
09.12.2018. 08:47
Ja savagem jāmaina plastmasas daļas,tas nozimē,ka plinte jāuzbūvē no jauna, es iesaku savage vietā mosinu,jo tas sastāv no tērauda,koka un solidola. Vai mauzer98 paveidus. Visiem plasmasas piekritējiem iesaku iegādāties 3D printeri, vares saprintet pillas kabatas ar rezerves daļām.
Slēpts
09.12.2018. 08:51
Jautājums Mūrniekam, kas lobaks lets metālu sakausējums vai laba plastmasa. No sērijas kas otrāks , zirgs vai mašina
Slēpts
09.12.2018. 10:51
Man ir ap štuku pirkta mauzera paveida plinte 3006.kalibrā, saucās CZ 550 exklusive ebony edition. Ne kas tur nav no plastmasas,integrētā metāla munīcijas aptvere, dizainiski skaists(manuprāt) ierocis. Aizslēgs arī strādā bez ķeršanās .. Esu visu izpētijis, salīdzinājis ar citiem budžetniekiem un secinājis ka pirkums, par to naudiņu, ir bijis ļoti veiksmīgs. Lai tur kaut ko salauztu, tad jābrauc pāri ar traktoru.
Slēpts
09.12.2018. 12:24
Ar ko Howa 1500 būtu labāks par Weatherby Vanguard? Var kāds pateikt?

Ja smalkāk, tad atškiras protams uzraksts uz kārbas :)
Atšķiras triggers, vanguardam vienkārš ar divu pozīciju drošinātāju, howai 2 pakāpju ar 3pozīciju drošinātāju. Vanguard2 šķiet tāds pats kā howai.
Man personīgi tajā howas triggerī nepatīk tas priekšgājiens. Vanguardam var uztaisīt vieglu un bez gājiena.
Tā ir arī vienīgā atšķirība starp plintēm.
Slēpts
09.12.2018. 12:27
Mauzerim m18 vispār ir iespēja pagarināt laidi?
Mārcis
Mārcis
09.12.2018. 13:56
Gan jau , 1/2 no Māra Drandes jaunas, uz figūru taisītas laides???? Ņemot vērā ka Ierčos puslīdz labs amortizātors maksā 48eur
Mārcis
Mārcis
09.12.2018. 14:11
Atbildšu Ādolfam
Pilnīgi vienalga jo lētajiem stobriem neviens ražotājs mazsvarīgajos mezglos neizmanto augstvērtīgus materiālus , Personīgi es izvēlētos alumīnija sakausējumu, ja ir tāda izvēle, jo neviens klients vēl nav atnācis ar salauztu alumīnija aizsargskavu , taču ar plastmasas vairāki
Slēpts
09.12.2018. 15:18
M 18 sola tos laides pribambasus ar pagarinātās versijas un vaļējos tēmekļus arī kautkad vēl sola citus kalibrus ,jeņķiem jau ir pieejami kadi 5-7 kalibri mums tikai 2. Karoče ja grib to mauzeru tad nav kur steigties, noperc košku pagaidam.Kamēr ar košku isīsies būs jau visi varianti tam m18. Tas diskusijas autoram.
Slēpts
09.12.2018. 15:22
Mūrnieka kgam. Ka ir ar to plasmasu eļļošanu, tur jau var būt visādas reakcijas uz eļļojamo,tīrāmo satāvu,ne? Beigās sāk brukt tā plasmasa kopā. Uz palodzes nevar glabāt, jo uv staros paliks tikai stobrs un ķīniešu kronšteini!