Nu tā vienkārši ir :D
Da labi, visi tie budžetnieki vienādi, šim tik nosaukums ticis labāks. Iedomājies kā blāzeri lielīs, ja šis palaidīs 800€ plinti :D
Slēpts
07.12.2018. 18:50
Howa ir labākā. Howas tadas palika tad kad mes ar Ģirtu viņas nopirkām. Man patīk šaut ar howu un nekads sūda mausers vai blazers nekad nebūs labāks par manu howu. Ta vot. Es nelielu savu karabinu,bet viņš šauj ka traks.
Slēpts
07.12.2018. 19:09
Es nepirku :D
Slēpts
07.12.2018. 19:23
Es te atradu kā tulkojas nosaukums Howa. How Overall Waste Ammunition. Nezinasu kas tas ir bet Krievijas portala atradu. Kads nepateiks kas tas tur ir angliski rakstits?
Eh , puiši , ne sūda jūs paši nezināt , neinteresējaties un jums arī nekas neinteresē . Jums tikai patīk te pa tukšo skribelēt un kā jau kārtīgam latvietim pienākas visu un visus ap---st. Skumji , bet maz ir tādu kuri ko sakarīgu pasaka .
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
07.12.2018. 20:52
nu AW snaiperkas izmanto Howa stobrus :)
Slēpts
07.12.2018. 21:14
Nejau budžeta stobus viņi snaipo, mums te cīņa par budženiekiem ,kuram garāks budžets.
Slēpts
07.12.2018. 22:17
Vienreiz ienēmu galvā, ka varētu iegādāties sauer 100. Piezvanīju uz to veikalu, kur sauerus tirgo, tad nu man apstāstīja, ka man tādu nevajag. Paklausīju. Un vinji šo modeli nemaz netirgo- negrib kēpāties, ja nu kas.
Tāpēc, ka tajā brīdī, kad Vārna un Mustāžs sagrabināja kapeiku plintei un simtnieku vēl paņēma viva kredītā priekš Šmahti stikla, tad Hovas bija lētākās..
Da labi, visi tie budžetnieki vienādi, šim tik nosaukums ticis labāks. Iedomājies kā blāzeri lielīs, ja šis palaidīs 800€ plinti :D
Tāpēc, ka tajā brīdī, kad Vārna un Mustāžs sagrabināja kapeiku plintei un simtnieku vēl paņēma viva kredītā priekš Šmahti stikla, tad Hovas bija lētākās..