Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
05.12.2018. 20:57
No letuca mauzera palicis tikai mauzera uzvards:)
Slēpts
05.12.2018. 21:22
Citāta teksts
A kāds sakars šim visam ar lētuci Mauser
Pilnīgi piekrītu! Sāc tēmu par kāpostiem,bet nonākam līdz triogonāldaļiņu turbosadalīšanās filosofiskāsjēgas būtības!
Diemžēl, bet Vāczemes izstādē garām slīdot Mauser stendam nācās dzirdēt trīs solīdu kungu smīkņājošu tekstu, kas tajā brīdī aplūkoja šo garadarbu "sevedžs par maizera cenu"!
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
06.12.2018. 08:08
Bet kas, tas par mauzeri par savage cenu,tas nav mauzers :)!
Slēpts
06.12.2018. 10:17
Ja apstaigā vairākus veikalus, kur pārdod dažādu ražotāju plintes, "apčamda" tās, tad daudz kas kļūst skaidrāks un internetā nav jālūdz padoms. Cik tad daudziem no šīs vietnes lietotājiem pēc tavām domām ir šāds ierocis, lai Tev sniegtu objektīvu vērtējumu...
Slēpts
06.12.2018. 10:34
Sveiki kolēģi.
Nopirku ieroci pavasarī, 308win kalibru.
Pagaidām varu teikt tikai to labāko, šauj precīzi, patīk plastmas laide un pats ierocis diezgan viegls. Komplektā ar trokšņu slāpētāju ļoti mazs atsitiens un patīkami izdarīt šāvienu.
Pa šiem nedaudzajiem mēnešiem ir nomedītas mežacūkas, buki, briežu goves un briežu bullis.
Mans viedoklis, ka par šādu cenu tas ir uzticams un ļoti labs ierocis.
Citāta tekstsEmīls Pudāns
Šodien, 10:17
Ja apstaigā vairākus veikalus, kur pārdod dažādu ražotāju plintes, "apčamda" tās, tad daudz kas kļūst skaidrāks un internetā nav jālūdz padoms. Cik tad daudziem no šīs vietnes lietotājiem pēc tavām domām ir šāds ierocis, lai Tev sniegtu objektīvu vērtējumu...
Kaut trijiem, bet viedoklis būs, kā es viņu vērtēšu tas jau būs cits stāsts.
Es tāds sens- nav gadījies tādu konstrukciju redzēt.
Vari padalīties ar info, kuriem ieročiem (vītņstobru) tā ir?
No nemedību - AR15 veidīgie.
Pilnīgi piekrītu! Sāc tēmu par kāpostiem,bet nonākam līdz triogonāldaļiņu turbosadalīšanās filosofiskāsjēgas būtības!
Diemžēl, bet Vāczemes izstādē garām slīdot Mauser stendam nācās dzirdēt trīs solīdu kungu smīkņājošu tekstu, kas tajā brīdī aplūkoja šo garadarbu "sevedžs par maizera cenu"!
Nopirku ieroci pavasarī, 308win kalibru.
Pagaidām varu teikt tikai to labāko, šauj precīzi, patīk plastmas laide un pats ierocis diezgan viegls. Komplektā ar trokšņu slāpētāju ļoti mazs atsitiens un patīkami izdarīt šāvienu.
Pa šiem nedaudzajiem mēnešiem ir nomedītas mežacūkas, buki, briežu goves un briežu bullis.
Mans viedoklis, ka par šādu cenu tas ir uzticams un ļoti labs ierocis.
Šodien, 10:17
Kaut trijiem, bet viedoklis būs, kā es viņu vērtēšu tas jau būs cits stāsts.