Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
12.12.2018. 09:40
Ja,girt visu var dabut un nevajag slipet,pat savagei dabuju kurai sliede skibi stav sava vieta,bet weaver ir huina pedeja skruvejamas bazes vinu simetrijas asis nav vienadas un gruti lagojamas ar stobra asi,labak ir ka cz ,tikka, sako sliede jau ir stoka izfrezeta!
Sveiki!
Tālu aizpeldējāt no pamattēma s-MAUZER M18,tas šeit ierasts.................
Es gredzenu pieslīpēšanai gāju ”russkim putjom ”par mazām naudiņām nopērkot nokalibrētu,atbilstošas cietības tērauda gazika priekšējā tilta ”škvorņu”+abrazīvā vārstu slīpejamā pasta https://forum.guns.ru/forummes...
Ja,tērauda Leupold QRW ātrie būtu vajadzīgajā precizitātē neko nebūtu pasācis.
Protams īstie veči izvēlas Aliexpress krutos alumīnija rinķus kuri dēļ ”specifiskās materiāla stiprības”pielāgojas visiem sliežu un optikas parametriem.
Jāni Plotniek,es Tikkai noravēju optilokus,jo komplektēt trīs optikas ar tiem likās par dārgu,nepiedāvā ar iznesumu nakteniekam.
Tagad Weaver bāze+kronšteini pēc izvēles.
Slēpts
12.12.2018. 15:47
Ainis Priediņš , tas ir tieši tas ko vajag liekot optiku, izmantoju hidraulisko štoku uz 30mm un ass saderībai novirpotus uz 30. Ja viss ir bez spriegumiem sakārtots tad uz weavera var mainīt visu uz vella paraušanu. Vienīgā weavera problema ir ass saderiba ar stobra asi. Tadel katrai optikai ir asevišķs weaver robs ar atzīmi. Neticu, ka cz frezeta sliede ir uz vienas ass ar stobru, tas ir nereali
Tālu aizpeldējāt no pamattēma s-MAUZER M18,tas šeit ierasts.................
Es gredzenu pieslīpēšanai gāju ”russkim putjom ”par mazām naudiņām nopērkot nokalibrētu,atbilstošas cietības tērauda gazika priekšējā tilta ”škvorņu”+abrazīvā vārstu slīpejamā pasta
https://forum.guns.ru/forummes...
Protams īstie veči izvēlas Aliexpress krutos alumīnija rinķus kuri dēļ ”specifiskās materiāla stiprības”pielāgojas visiem sliežu un optikas parametriem.
Tagad Weaver bāze+kronšteini pēc izvēles.