Man pagaidām arī nav brāķi trāpījušies un brieža bullēns ar 28g monolitu nokrita no viena šāviena
Slēpts
28.11.2018. 04:33
Man arī ar Žiguli nebija problēmas līdz neparādījās Mitsubišī - lidotājs nedaudz virs zemes)DD un 2Golfs - visurgājējs. Divi vienā ir labi līdz brīdim kad vajag tikai vienu un daudzreiz.
Sveiki. Man gan laikam ir veicies Monolit 32 ar ko šauju vel ne reizi nav pievīlis kopš pirms diviem gadiem no radinieka dabuju Иж-59 «Спутник» vel ne reizi nav bijis ta ka nenokrit vai netrapu .Japarspļauj par plecu bet pagaidam ideala lode prieks manim.
NE PŪKU NE SPALVU.
Normāli "sagruzījāt" :( Es kā jaunais mednieks biju iedomājies, ka lietoju top munīciju, jo šāvieni jau negadās katru reizi medībās, pie reizes atbalstot savējos. Tagad pat nezinu vai gribās riskēt, diez vai. Papētīšu alternatīvas, ko iepriekš te minēja.
Man pagājušajās medībās briežu bullēns pēc trešā trāpījuma tik krita un tāpat nācās piešaut. Ok, tur var būt visādas sakritības ar trāpījumu vietām utt, bet pabrīnījos un dīrājot vēl pētīju kur kura lode iegājusi, bet 100% skaidrībā netiku. Kakla rajons apakšpusē, virs lāpstiņas un starp ribām. Jocīgi likās, ka neviens orgāns netika bojāts un kaut kādā veidā viena lode bija iesprūdusi pakaļkājas iekšpusē. Laikam jau tā kas caur ribu slīpi iegāja. Distance 15-20m.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
26.11.2018. 18:33
Kautkur dzirdeti vardi uzticams ierocis un uzticama municija :)!
Slēpts
26.11.2018. 11:34
es gan vairāk par to mīnmetēju, nevis brāķiem
Slēpts
26.11.2018. 11:27
Ģirt, plintei un munīcijai jābūt uzticamai. Ne man vienam, monolīts to nav pierādijis. Var gadīties, ka izšauj veselu lērumu puļu un viss kārtībā. Te atkal, pēc kāda laika nopērc paku ar puļām un sākas visādi brīnumi..
NE PŪKU NE SPALVU.
Man pagājušajās medībās briežu bullēns pēc trešā trāpījuma tik krita un tāpat nācās piešaut. Ok, tur var būt visādas sakritības ar trāpījumu vietām utt, bet pabrīnījos un dīrājot vēl pētīju kur kura lode iegājusi, bet 100% skaidrībā netiku. Kakla rajons apakšpusē, virs lāpstiņas un starp ribām. Jocīgi likās, ka neviens orgāns netika bojāts un kaut kādā veidā viena lode bija iesprūdusi pakaļkājas iekšpusē. Laikam jau tā kas caur ribu slīpi iegāja. Distance 15-20m.