Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Browning Maral

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 15 lietotāji. Komentāru skaits 6. Pēdējais viedoklis 05.12.2018. 19:31

Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-07-30 16:04
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Stratosfera
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
11.11.2018. 18:33
Isakam stobram noteikti bus lielaks troksnis neka garajam jo gazu spiediens bus lielaks!VArbur brauninam stav stobra bremze!bet nu ir jau troksnis 30-06 lielaks tas ir tikai logiski bet nu ne daudz!
Gatis
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2023-10-20 21:07
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: pagaidām 3
Atrašanās vieta: Zemgale un Kurzeme
Medību stāžs: nemulsināsim citus
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
11.11.2018. 18:34
Tas ka 3006 ir skaļāks par 308 ir fakts . 3006 ir daudz dobjāks , bet 308 spalgāks .
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
11.11.2018. 23:55
...,pusautomātam troksnis tiek laukā pa abiem stobra galiem čaulites izmetiena brīdī. kloķējamai plintei tikai pa vienu,jo pārlādēšana notiek lēni. Pēc fizikas -troksni rada saspiestas gāzes strauji izplešoties. sekojoši gāzu spiediens un tilpums attiecīgajā mirklī un laukumā. Stobra garums ļ o t i būtiski ietekmē šāviena troksni pie līdzīgiem pārējiem parametriem . ,jo garākam stobram attiecīgi būs lielāks tilpums un sekojoši mazāks gāzu spiediens stobra izejā.lai salīdzinātu ,jābūt vienādiem stobra garumiem , vienādām lodēm arī. Pulveris atškirsies saistībā ar čaulas konstrukciju. 308kal čaulās konstruktīvi pieļaujās augsti sākuma spiedieni salidzinot ar 30-06.sekojoši tiek izmantoti pulveri ar atšķirīgu degšanas ātrumu. Te ari rodās nianses par "muzikālo" dobjumu un spalgumu. bet skaļums decib. pie visa kā līdzīga ari būs ļoti,ļoti līdzīgs.
Slēpts
12.11.2018. 01:29
Kārli, visu cieņu Tev. Es arī apgrozos šad tad pa Dobeli un Dobeles zemessargu šautuves tel.nr.ir kaut kad lietots... Ja ir vēlēšanās ko salīdzināt un arī personiski iepazīties, droši raksti man uz profilu. Pieredze nekad nenāk pa ļaunu. Mērinstrumenti gan man tikai cm. mērāmi ...
Slēpts
12.11.2018. 01:45
Man ir CZ 3006.kloķene. Ne ko tur pārdabiski skaļu nesadzirdu. Toč ,ausis nedžinkst pēc šāviena. Mans medību kolēģis bliež ar 308-to pusautomātu, dižu starpību nejūtu. Laikam man tas Latvijas lācis ausis nolocijis..
Slēpts
05.12.2018. 19:31
Pārdevējs ieročos iedeva ievērtēt maralu! Man nepatika! Šķita būs ērtāks! Bet nu tas tikai mans personīgais viedoklis.