Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Stratēģisko atļauja

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 16 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 27.09.2018. 22:21

Slēpts
25.09.2018. 23:29
Tad, kad visi nolems nepiesārņot forumu- forums nomirs.
Slēpts
25.09.2018. 23:32
Leupolds taču ir kaķis, kurš aicina dzīvot draudzīgi.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-02-04 10:59
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: .I.
Atrašanās vieta: Īdeņa
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
26.09.2018. 18:42
gan kkā dziļi pajāt kā sauc optiku, ka tik trāpīt var
Slēpts
26.09.2018. 20:43
Piekrītu. Ja māk trāpīt - tad vienalga ar ko. Man vēl nav bijusi situācija, kad netrāpīšanu varētu novelt uz optiku kurā kautko neredz. Kad netrāpu - parasti saprotu kāpēc, un krutāka optika tur nelīdzētu.
Pēteris
Pēdējo reizi manīts 2025-04-10 18:35
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
26.09.2018. 21:49
Galvenā optiku problēma (lētā un vidējā gala) ir tā, ka daudzas netur atsitienu . Tas nekur netiek publicēts . daži raksta mistiskus džolus , bet praksē tas bieži neatbilst taisnībai . Vīri varētu padalīties ar pieredzi par ( piemēram ) Havkēm , akahiem un citiem prastākiem tēmekļiem .
Slēpts
26.09.2018. 22:04
Simons 3,5-10x40, tas kas nāca komplektā uz Weatherby, pēc gadiem 6 uz 30-06 joprojām dzīvs un izmantojas, protams vakarā tur mati, bet šauj un tur nulli labi ;)
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-02-04 18:02
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: Neliels
Aprīkojums: ИЖ - 27E, Tikka T3, Savage 25
Medību trofejas: 3
26.09.2018. 23:28
Pirmā karabīne Mossberg 4x4 kalibrā 30-06. Pirmā optika Delta Titanium, pirkta tepat Saldū. Pavadīju entās stundas šautuvē gan PM, gan citās, izšāvu kādas 300-400 veikala patronas. Vienu brīdi grupa ir puslīdz laba (1-2moa) otru brīdi knapi a4 lapā salien. Patronas tās pašas, pat no tās pašas kastītes, bet vienkārši izjūk grupa un viss. Izmēģināju RWS, S&b, Geco, Hornady - da ko vien nebij slinkums. Ierocis atdzesēts, viss normāli tīrīts, nekas nav dauzīts vai citādi varots. Braucu, pēc PM specu ieteikuma, līmēju turpat bāzes. Karoče aiz savas nezināšanas nopi*os gandrīz līdz sirmiem matiem. Nebija pat, ar ko salīdzināt, citu optiku uzlikt, iztestēt.
Beigās nospļāvos, paņēmu tikku, lietotu zeisu un sāku lādēt pats. Problēmas tieši nevienas.
Īsti vairs neatceros, vai izmēģināju to deltu uz cita stroķa, vai ne, bet aizsūtīju uz garantiju. Pēc kāda laika atgrieza, vēl keponu piesvieda dāvanā. :D Tagad stāv uz 223, grupa ļoti laba, problēmu nav. Nezinu, kas bija par vainu - nekādu slēdzienu nebija pievienojuši. Vai nu neizturēja atsitienu, vai no sākta gala bija brāķis, bet tā nu gadījās.
Slēpts
26.09.2018. 23:37
Tas, kurš Hubertā pats lētākais un iztur 3500 džoulus. Bija uz masenes, atšķirībā no daža laba čoma ķīniešu jaunības kļūdām regulējās un mērķī trāpa ļoti labi. Biju uzlicis uz 243- viss kārtībā. Biju uzlicis uz gaisenes, kura žļerkstēja un drebēja, kad tā atspere darīja savu darbu. Tā, ka kronšteini trubu ielocīja. Viss kārtībā- lietojiet uz veselību.
Gadījās vecs kahles ar identiskiem parametriem 3-9x40. Arī var trāpīt, bet es teiktu diena pret nakti. Un man patīk labāk par dažu labu 50 un 56, kuri arī ir bijuši lietošanā. Bet nu... Maksājiet par savu skolu paši.
Slēpts
26.09.2018. 23:44
Tā optika, kura varēja nopirkt komplektā ar savage axis. Ņem un šauj komplektiņa. Weaver, laikam viņa saucās. Uz 30-06, pirms nobira pavisam varēja gadīties iešaut citur, nevis tur, kur krusta. Tā gan nav mana pieredze, bet domāju, ka bijušais īpašnieks neiebildīs, ka atstāstu. Viņam arī tagad ir “normāla” optika.
Slēpts
27.09.2018. 00:31
Man vēl nav bijusi situācija, kad netrāpīšanu varētu novelt uz optiku kurā kautko neredz.s

Redzi susļiku? Es arī neredzu... Bet viņš ir!