Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - pulsar termokameras

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 11 lietotāji. Komentāru skaits 7. Pēdējais viedoklis 06.10.2021. 09:39

Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
11.08.2018. 22:24
Pilnīgi pietiek. Medīju jau 25 gadus un tā ir reāla štelle. Kādreiz dabūju aizlienēt nakts monokli armijas vajadzībām. Ar termo kameru uzreiz redz kur ir kas, bet ar naktenieku jāieskatās. Esmu redzējis kā jenoti uz pakaļkājām savā starpā kaujas un kā alnis no manis 200m mierīgi ēd nozāģētus alkšņus. Arī skaistu kuili ieraudzīju kamēr gāju jau no medībām uz mašīnu. Bez šī gadžeta nebūtu pusstundu adrenalīns jo kuilis nāca man klāt un tikai tad kad saoda manas pēdas , tikai tad devās citā virzienā.
Slēpts
24.08.2018. 20:31
Ko ta nešāvi kuili???
Slēpts
24.08.2018. 22:47
vai tad vienmēr ir jāšauj viss kas kustās?
Slēpts
25.08.2018. 04:54
Pēc bildēm un video spriežu ka šauj visu kas kustas. Un suņi lai atrastu SŪDĪGI trāpījumu MEDĪBU PRODUKCIJU. (liels punkts)
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
25.08.2018. 22:25
Ja nav ar ko padalīties kā pārvelies uz otriem sāniem tad neviens nav vainīgs. Ne vienmēr ir līdz kamera un ne vienmēr var filmēt to kas nomedīts.
Rolands
Pēdējo reizi manīts 2023-02-11 21:25
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
06.10.2021. 09:26
Sveiki, kolēģi! Informācija pārdomām. Tiku pie jauna Conotech Tracer LRF 50. Izņemot no kastes 0% uzlādes līmenis, kas jau ir slikti. Patestējot, secināju, ka to nav iespējams pilnībā uzlādēt, tātad QC klibo. Pie uzlādes iekārta diezgan karst, kas nozīmē saīsinātu baterijas dzīvesciklu. Ekrānā ik pa laikam parādās defektīvi pikseļi, ar auto kalibrāciju, tie tiek dzēsti, bet, atgādinu, tā ir jauna iekārta. Bilde kopumā ir tīri laba un iespējas regulēšanai ir lielas. Ieslēgšanās laiks pailgs, ap 10s+. Nekur nav uzrādīta baterijas ietilpība. Izmēri ir gana palieli, vīrietim ar vidējas+ plaukstas izmēru derēs. Jā, lāzertālmērs it kā strādā, bet tiklīdz objektiem ir lieli leņķi, liektas virsmas, tā attālums sāk lēkāt, ar tālmēriem man gan nav liela pieredze. Termokameras rokās esmu turējis dažādas un gadi 3+ ir pieredze, bet šāds nelāgs sākums ir pirmoreiz, reklāmās izskatījās labāk, kopumā ir rūgta pēcgarša. Kaut kā tā.
Slēpts
06.10.2021. 09:39
Tie "defektīvie pikseļi" nav defektīvi. Termosensoriem ir pašierosmes kļūdas, kas tiek dzēstas pārkalibrējot. Tas ir pilnīgi normāli šāda tipa sensoriem, vienkārši Pulsar utt. ir efektīvāki algoritmi kas tās izķer neparādot uz ekrāna. Jāatzīst, arī baterijas karšana īsti nenorāda uz tās īso mūžu, bet tikai lielo uzlādes strāvu. Tiesa - man principā nepatīk dārgas iekārtas ar iebūvētām baterijām, jo to darba mūžs ir relatīvi īss.