Varbūt kādam ir viedoklis par Zeiss conquest V4 3-12x56? Ja pareizi saprotu, tad šī līnija vairs netiek ražota DE, bet gan Japānā. Vai šī iemesla dēļ tā joprojām ir uzskatāma par "īstu" Zeiss? Vai tomēr labāk savilkt jostu un piekrāt Zeiss Conquest V6 2-12x50, cenu starpība (man) būtu jūtama - aptuveni 400eur. Vai jūsuprāt kvalitātes atšķirība starp šiem diviem modeļiem ir šīs naudas vērta?
p.s. Ierocis ir Mauser M18, 30-06.
Paskaties uz Meopta Meostar R1r 3-12x56 RD par 945 Euro. (iespējamas arī atlaides)
Meopta kvalitātes ziņā ir pārāka par Zeiss Conguest un cena arī patīkamāka.
Slēpts
05.10.2018. 14:33
Minox pirmais modelis (ZE5i) tiešām savā ziņā bija loterija. BET ar ļoti labu garantiju un servisu. Salabo vai samaina - un ok, otrajā piegājienā jau viss čiki-briki. Zviedrijā minoksi kļuva pat ļoti populāri, un visur forumos viņus optiski vērtē augstāk par Meoptu R2.
Cik saprotu, ZE5i bija problemas ar to iluminācijas bloku. Tagad jau jaunāks modelis ir (ZE5.2), kuram to veco izmeta nafig un uzlika jau premium klases "fiber point".
Par savu naudu Meopta un Minox šobrīd +- ir tas pats. Meoptu daudzi kritizē par kliku neprecizitāti.
Skatos uz šo https://www.optics-trade.eu/en... Pieņemu, ka tas ir vecais modelis, kuram bijušas problēmas. Vai esmu sapratis pareizi?
Slēpts
05.10.2018. 17:40
Tieši tā. Var papētīt par šo modeli ieks forum.robsoft.nu, izmantojot meklēšanu un (ja ir Chrome pārlūks) automatisko lapas tulkošanu.
Bet cenas šiem šobrīd labas + optics trade ļoti atsaucīgi cilvēki strādā (pats vairākkārt esmu pircis tur), tā kā ar garantijām šaizes gadījumā visam jābūt kārtībā. 2 gadi elektronikai (visiem tagad tā ir) un 30 gadi mehānikai/optikai.
P.S. Tikai jāreģistrē mājaslapā 30 dienu laikā. Pie reģistrācijas varēsi arī izvēlēties, ko saņemt dāvanā pa pastu (vāciņi vai neoprēna pārvalks).
Slēpts
05.10.2018. 17:42
P.P.S. Minox mājaslapā jāreģistrē :)
Slēpts
06.10.2018. 01:59
Jāni Kociņ, vēl tiko nesen rakstiji, ka nesi petuhs, ... bla , bla ,bla .... , bet uzvedies gan kā petuhs ...
p.s. Ierocis ir Mauser M18, 30-06.
Meopta kvalitātes ziņā ir pārāka par Zeiss Conguest un cena arī patīkamāka.
Cik saprotu, ZE5i bija problemas ar to iluminācijas bloku. Tagad jau jaunāks modelis ir (ZE5.2), kuram to veco izmeta nafig un uzlika jau premium klases "fiber point".
Par savu naudu Meopta un Minox šobrīd +- ir tas pats. Meoptu daudzi kritizē par kliku neprecizitāti.
Bet cenas šiem šobrīd labas + optics trade ļoti atsaucīgi cilvēki strādā (pats vairākkārt esmu pircis tur), tā kā ar garantijām šaizes gadījumā visam jābūt kārtībā. 2 gadi elektronikai (visiem tagad tā ir) un 30 gadi mehānikai/optikai.
P.S. Tikai jāreģistrē mājaslapā 30 dienu laikā. Pie reģistrācijas varēsi arī izvēlēties, ko saņemt dāvanā pa pastu (vāciņi vai neoprēna pārvalks).