Protams, ka brendi ir brendi. Steiner tiešām ir ļoti labi krēslas binokļu modeļi. Viņi apgādā nato karaspēku ar binokļiem. Bet Delta forest II atlaižu dienā par kādām 120 eirām nez vai ir sliktākā izvēle. Diamond sērijai, protams, ir labāki stikli, Meoptai vēl labāki. Lētāki var būt tikai kontrobandā ievesti Krievijā un Baltkrievijā ražotie binokļi, kuri arī mēdz būt ciešami lietošanai krēslas apstākļos. Tad jau nāk zemākais līmenis - ķīniešu rotaļlietas.
Pašam ir Steiner Military 10x50 LRF, ļoti labs krēslā, bet pētīt bullim ragus bez atbalsta ir komfortablāk ar 8x.
hubertā nākamnedēļ būs uz vietas forest II 8,5x50 un Titanium 8x56ROH
cena gan 2x atšķiras....pačamdīs abus.
Redze man laba kā ērglim, brilles nelietoju
Vai kādam ir pieredze ar Minox optiku? Laba/slikta? Precīziāk interesē Minox ZE 5i 2-10x50. Grasos iegādāties pirmo optiku pirmajai karabīnei, tāpēc šobrīd meklēju +/- universālu stiklu, līdz sapratīšu kas vairāk piemērots man. Tāpat novērtēšu jūsu ieteikumus, vai uzskatus par labāko optiku ap 1000 eur. Paldies.
Konkrēts mē..ls!!!
Huberts šos tēmēkļus tirgoja kādus divus gadus, no katriem 5 tēmēkļiem, 3 tika atgriezti pa garantiju un tieši tāpēc pārtrauca sadarbību ar šo kompāniju!!!
Brāķis gadās katram ražotājam, bet ne jau tādos apmēros!
Pašam ir Steiner Military 10x50 LRF, ļoti labs krēslā, bet pētīt bullim ragus bez atbalsta ir komfortablāk ar 8x.
cena gan 2x atšķiras....pačamdīs abus.
Redze man laba kā ērglim, brilles nelietoju
Es iegādājos pagājušajā gadā Celestron Nature XD 8x56, neko sliktu nevaru pateikt.
Huberts šos tēmēkļus tirgoja kādus divus gadus, no katriem 5 tēmēkļiem, 3 tika atgriezti pa garantiju un tieši tāpēc pārtrauca sadarbību ar šo kompāniju!!!
Brāķis gadās katram ražotājam, bet ne jau tādos apmēros!