Tur es Tev, Jāni , pilnīgi piekrītu . Ne vienmēr tie dārgākie ir tie labākie . Savu laik iepatikās masene sako quad . Konstrukcijā kaut kāda stulba stieple , kas kalpo par čaulu izsviedēju un viņai ir tieksme nolūst . Rezerves aptvere , bleķa gabaliņš 3x3 cm maksā 70 eiro . Būtu labāk pircis čehu , normāla konstrukcija un uz pusi lētāks .
Slēpts
27.03.2018. 13:19
Tur es Tev, Jāni , pilnīgi piekrītu . Ne vienmēr tie dārgākie ir tie labākie . Savu laik iepatikās masene sako quad . Konstrukcijā kaut kāda stulba stieple , kas kalpo par čaulu izsviedēju un viņai ir tieksme nolūst . Rezerves aptvere , bleķa gabaliņš 3x3 cm maksā 70 eiro . Būtu labāk pircis čehu , normāla konstrukcija un uz pusi lētāks .
Par tehnoloģiskiem risinājumiem ir jāpiemaksā. Nomaini čeham stobru tik vienkārši, kā tam quad (tas vai to vispār vajag, ir jādomā pie pirkšanas).
Un tā aptvere (5 patronu) maksā £34.96 bez sūtīšanas, CZ aptvere (5 patronu) maksā £37.96 bez sūtīšanas, abas metāla.
Par to USA garantiju laikam jau Gatim B. taisnība.... uz 30.06sprg pēc 8 gadu lietošanas nobira Burris 1-4x24IR... Kastē smuks talons ar uzrakstu ''Forever Warranty''.... Pirku Azur medniekbodē, kurai laikam jau pāris reizes saimnieks mainijies.... Tīri intereses pēc iegāju burris.com lapā un aizsūtīju e-pastus par garantiju VISIEM Eiropas pārstāvjiem - ja nu paveicas! :D ... 2/3 izlikās par ''beigtiem'' un neatbildēja neko... 1/3 pieklājīgi atbildēja, ka viņi tikai tirgo un lai griežas pa taisno uz USA.... USA savukārt mani pasūtija - atpakaļ pie EU izplatītajiem... kad šiem aizmetu e-pastā to ko atbild EU pārstāvji - klusē kā beigti un uz maniem e-pastiem vairs nereaģē... Priekšnojauta nepievīla - aizmirstiem par jebkāda veida ''warranty'' no USA....
Nu, tagad skatos kā Savage reaģē uz sūdzību par vāju atsperi. Redzēsim - vai atkal būs USA/EU spēle. Protams, atspere nav nekāda optika, sliktākajā gadījumā uz vietas uztaisīs jaunu, bet nu, gaidīšu rezultātu.
Pag , papīri nekādi nav jākārto ? Vienkārši pasūti un saņem ?
Slēpts
27.03.2018. 22:21
Pasūti un saņem.
Slēpts
28.03.2018. 12:01
Tīri intereses pēc iegāju burris.com lapā
Es arī iegāju un tur vispār no optikām ne vēsts:)
citā lapā atradu adresi kur amerikāņiem sūtīt- Colorado štatā.
Ja man optika būtu beigta- droši vien ka vai nu aizsūtītu to pa taisno uz ASV vai arī radiem ASV- lai pārsūta tālāk.
p.s interesanti , kas notiek ar 8 gadus vecu Meoptu, to var aizsūtīt un par velti saremontēt?
Par tehnoloģiskiem risinājumiem ir jāpiemaksā. Nomaini čeham stobru tik vienkārši, kā tam quad (tas vai to vispār vajag, ir jādomā pie pirkšanas).
Un tā aptvere (5 patronu) maksā £34.96 bez sūtīšanas, CZ aptvere (5 patronu) maksā £37.96 bez sūtīšanas, abas metāla.
Pierēķini sūtīšanu, laikam 20 paundi, bet pārliecinies pats. Ir arī 10 rd aptveres.
Es arī iegāju un tur vispār no optikām ne vēsts:)
citā lapā atradu adresi kur amerikāņiem sūtīt- Colorado štatā.
Ja man optika būtu beigta- droši vien ka vai nu aizsūtītu to pa taisno uz ASV vai arī radiem ASV- lai pārsūta tālāk.
p.s interesanti , kas notiek ar 8 gadus vecu Meoptu, to var aizsūtīt un par velti saremontēt?
Ivar, Protams!!!