Go pro hero 5 black. Ir baigi labi. Tikai vajag nopirkt vairakas baterijas. 1bača tur ap 1h 20min... Bet var arī pieslēgt powerbanku un lai no tā barojas, vai ja ir laiks starp mastiem uzlādēt kameru, bet diezvai paspēs uzlādēties.
Atmiņas karte 32Gb arī pietiek tikai 1h 30min...
Tā ka ja gribas filmēt daudz un ilgi tad atmiņas kates toč vairakas vajag vai kādu super ietilpīgu.
Bet bilde un viģiki ir ok :)
Slēpts
01.02.2018. 08:14
32Gb un tikai 1h30min? 4k baigi vajadzīgs? nu labi ja ir uz kā to novērtēt, bet atmiņu un baču tak nograuž jomizīt :)
Man karte 32gb viģiki 1080 60fps. 4K viģiku man tik kompis knapi velk un tad javer vaļā ne caur mediaplayer, jo caur to raustas. Cik tos 4k pafilmēju tad vēru vaļā caur VLC un tad vismaz bilde neraustījās:)
Bet ar to 32Gb uz tiem 1080 60fps. Kad karte tukša rāda 1h25min... Parasti kad kamera nosēžas tad kartē brīvi paliek ap ap 10Gb... Tas ir bik go pro mīnuss, ka atmiņu lielu vajag un vēl pildus bačas, jo diezvai meža lādēs kāds viņu :D Var piepirkt klāt to powerbank un tad uzreiz no tā viņš barojas, bet mežā jau tā visādas lietas jāvelk līdzi un vel ar vadu aptīties baigi neērti.
Man pirms tam bija un ir vēl hero2 kamera... Tai bača daudz labāka un karte arī nebija vajadzīga no dārgā gala... un tur ar 16gb varēja baigi daudz safilmēt. Bet kvalitāte nu nepārāk... Bet tā patīk go pro. Šito 5to var ar telefonu savienot caur wifi un tad var iestatijumus mainīt no telefona un arī telefonā redzēt to ko kamera filmē...
Vēl foršas liekas tās sony mazās sporta kameras, bet kaut ka pavilkos uz go pro :D
Ja USA meža kamerai pierakstīts " works on AT&T use Verizon's towers", vai viņas darbosies arī mūsu tīklos? Kāpēc tāds norā'dijums, kaut kādi speciālie porti viņiem tur?
Te būs Tev video ar gopro 3 black
Atmiņas karte 32Gb arī pietiek tikai 1h 30min...
Tā ka ja gribas filmēt daudz un ilgi tad atmiņas kates toč vairakas vajag vai kādu super ietilpīgu.
Bet bilde un viģiki ir ok :)
Bet ar to 32Gb uz tiem 1080 60fps. Kad karte tukša rāda 1h25min... Parasti kad kamera nosēžas tad kartē brīvi paliek ap ap 10Gb... Tas ir bik go pro mīnuss, ka atmiņu lielu vajag un vēl pildus bačas, jo diezvai meža lādēs kāds viņu :D Var piepirkt klāt to powerbank un tad uzreiz no tā viņš barojas, bet mežā jau tā visādas lietas jāvelk līdzi un vel ar vadu aptīties baigi neērti.
Man pirms tam bija un ir vēl hero2 kamera... Tai bača daudz labāka un karte arī nebija vajadzīga no dārgā gala... un tur ar 16gb varēja baigi daudz safilmēt. Bet kvalitāte nu nepārāk... Bet tā patīk go pro. Šito 5to var ar telefonu savienot caur wifi un tad var iestatijumus mainīt no telefona un arī telefonā redzēt to ko kamera filmē...
Vēl foršas liekas tās sony mazās sporta kameras, bet kaut ka pavilkos uz go pro :D