Pamēģini ar anālo dziedzeru saturu. Tēviņiem dzeltens kā vazelīns, mātītēm tāda pelēka pasta. Vajag daudz mazāk, smird briesmīgāk, ūdenī nešīst, bet peld pa virsu kā eļļa. Es to draņķi iespiežu mazā burciņā un kad vajag iemērcu mazu kociņu un iespraužu Ūdens malā. Var arī paskalot ūdenī.Aizies pa virsu kā eļļa. Straumē dikti labi. Tālu aiznes.
Pāris reizes esmu izmēģinājis. Bija, ja nemaldos, no mātītes. Bez rezultātiem. Bet uz parasto tēju turpat pēcāk nāca labi.
Skatījos internātā pieredzējuša bebrotāja padomu - bebri labprātāk nāk ārā kad gaisa spiediens stabils, nevis kāpj vai krīt. Vai kāds ir pievērsis uzmanību un var apstiprināt?
Šodien tēja nostrādāja perfekti......uz 100%.....10. Minutes un kartigs monstrs nomedīts.......velak būs bilde...un svars.....iepejams uz medaļu pat...bet negribu pārsteigties ar pieņēmumiem.....
Video ari labs sanaca,bet tas velak laika gaita.....šaujiet garām..:)
Slēpts
20.02.2018. 18:07
Neliels rezumē- uz paštaisītiem āliņģiem, lai cik tie lieli būtu, bebri nenāk:(. Izmanto tikai savus āliņģus, un tēja pie viņu āliņģiem labi pievilina.
Pāris reizes esmu izmēģinājis. Bija, ja nemaldos, no mātītes. Bez rezultātiem. Bet uz parasto tēju turpat pēcāk nāca labi.