Es pusautomātu izmantoju arī gaides medībās,nekādu problēmu!Tie kas saka, ka var pārlādēt tik pat ātri kā pusautomāts pašiem nav bijis pusautomāts!Precizitāte ar ir ok.
Slēpts
21.12.2017. 14:48
nevis pārlādē tikpat ātri, bet izdara mērķētu nākamo šāvienu gandrīz tikpat ātri.
Man kloķējamais patīk vairāk dēļ tā kā dzelži pie laides skrūvējas klāt, ja izdomā pats laidi izgrebt nav jāmokās ar visādiem urbumiem no laides resnā gala.
Slēpts
21.12.2017. 15:30
Tikai ir atsevišķiem modeļiem 51cm stobrs. Ir kloķejamās ar 45cm.
Aktuāli tas varētu būt tad, kad 66cm uzskrūvē vēl glušaku un saproti, ka diez kas jau nav-nevar izgrozīties.
Un šaubos vai pusautomātam uz to pārlādi tik daudz enerģijas aiziet, lai tas būtu vērā ņemami.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
21.12.2017. 19:06
Šaušana arī atšķiras pusautomātiem no kloķenēm .Ja kloķenei Tu esi spiests ( vismaz teorētiski)katram šāvienam no jauna notēmē , tad pusautomātam ( pie ātras šaušanas ) parasti augstumu noķer un kapā tik tās 3 patronas , bet kas notiek ja augstums nav noķerts pareizi ......
Paldies kungi par ieteikumiem un skaidrojumiem ! Pagaidām esmu palicis pie tāda secinājuma , paturēšu savu Hoviņu vasaras gaides medībām , bet tomēr iegādāšos pusautomātisko vītņustobru nākotnei dzinējmedībām! Vismaz izmēģināšu un pabraukāšu no sākuma pa šautuvēm kamēr pieradīšu un apradīšu pie ieroča ! Uzlikšu savai howai labāku un kvalitatīvāku stiklu, ceru vienus pāris gadus būs man sirdsmiers! He he! Paldies Veči
ceru vienus pāris gadus būs man sirdsmiers...
....
brisele tevi neaizmirsīs, neceri. Nākamā gada septembrī jāstājas spēkā jaunajiem ieroču aprites noteikumiem, ko visžēlīgi briseles biedri "ieteica". Un daži vietējie "kungi" varenlepojas, ka esot naskākie direktīvu ieviesēji.
Jā arī mērķētu šāvienu nevari tik ātri izdarīt.
Man kloķējamais patīk vairāk dēļ tā kā dzelži pie laides skrūvējas klāt, ja izdomā pats laidi izgrebt nav jāmokās ar visādiem urbumiem no laides resnā gala.
Aktuāli tas varētu būt tad, kad 66cm uzskrūvē vēl glušaku un saproti, ka diez kas jau nav-nevar izgrozīties.
Un šaubos vai pusautomātam uz to pārlādi tik daudz enerģijas aiziet, lai tas būtu vērā ņemami.
Ceri vien...
....
brisele tevi neaizmirsīs, neceri. Nākamā gada septembrī jāstājas spēkā jaunajiem ieroču aprites noteikumiem, ko visžēlīgi briseles biedri "ieteica". Un daži vietējie "kungi" varenlepojas, ka esot naskākie direktīvu ieviesēji.