Es jau nu tēmas autoru aicinātu apmeklēt veikalu un pamēģināt ieplecot un novērtēt katra ieroča kvalitātes, kas pašam patīk.
Iepleco, iepatīkas, nopērc, uzliec optiku un saproti, ka visa foršā sajūta, kāda bija veikalā, ir sa*irsta.. :)
Bet tas jau nenozīmē, ka nevajag apčamdīt, tik par to ieplecošanu..
es tik nesaprotu, kapēc šaujot ir jāspiež klāt stobrs pastobrei?
jā, pati lētākā plastmasa ir tāda švaka, bet ja piķis ierocim ir tik cik ir, tad šis viss ļoti viegli labojas.
manuprāt ja negribas, lai pastobre skaras klāt stobram, tad tur jābūt minimums 2mm spraugai nevis tikai banknote jāvelk vai arī pastobrei jābūt ļoti stīvai. Tās mednieku plinšu pastobres nav stīvas visas liecās :D
Šis man patīk vislabāk. Kur tad šis peld ? Vai to sauc par peldēšanu , ja stobrs neskaras pie laides ? Par tiem stobru garumiem arī , ir kloķenes ar 53 , 51 cm stobriem un pusautomāti ar 57 un vairāk cm. stobriem.
Vispār paskatijos savai howai , diezgan ir jāspiež lai to stobru dabūtu klāt pie pastobres! Kādi 2 mm točna! Šaujot itkā nekad neesmu baigi spiedis to stobru jo turu aiz pastobres
Slēpts
20.12.2017. 21:27
Ģirts lasi uzmanīgām, es paņēmu plinti rokās un ciešāk turot to ar kreiso roku aiz pastobres, tā deformējās tik daudz, ka skārās klāt pie stobra. Aiz stobra neturējos, nekur to neliecu.
[neņem nekada gadijuma Remingtonu vai Savage jo pectam nezinasi kur to bazt ]
. Iesaka jaunajiem, jo parasti jaunie grib saut, lai gan naudina ir tik cik ir. Arī man tā bija kad pirku pirmo karabīni 8 gadus atpakal. Nopirku Savage Axis, Jo tad vēl nebija ne Browning be Winchester budzeta klases. Ja godigi nenozeloju ne mirkli, jo tik daudz kas nomedits un pie plintes pierasts, ka par nobāzhshanu kkur pat nedomāju. Precizs in praktisks ierocis kuru nav zel pa krumiem staipīt. Bet nu tas tā, ja naudina ir tik cik ir. Bet ja naudas daudz protams nemiet Sauer, Mauser vai Blazer ( nebūs kauns vecos parādīties ;)
Vīri, manuprāt kungs vairāk interesējās par to, pusautomāts vai kloķene. To, ka katrs stobrs pašam ir japacilā un jānoķer sajūta, ka šis ir īstais, tas visiem ir skaidrs.
Standartā veikalos pieejamo ieroču klāstā būs tā, ka pusautomāti būs īsāki. Veicot nelielu salīdzinājumu ar Latvijas bodēs pieejamo ieroču piedāvājuma klāstu (izmantojot Hubertu, Purnaveni, Zommeru) vidējā starpība ir ap 8 cm. Nav vajadzības mest acīs to, ka mēdz būt arī savādāk, to taču arī jebkurš homo sapiens saprot.
Sākot plānot ieroča pirkšanu ir tā pat, kā ar auto. Ir jāzin, kādam mērķim to lietos, kā jau minēju, ka varu tikai ieteikt savas domas un redzējumu. Situācijā, ja esi mednieks bez kluba, mednieks, kurš brauc vairāk uz uzaicinātu pasēdēšanu tornī, tad es personiski izvēlētos kloķeni. Ja esi kolektīvā, kur katru gadu sezonā rīko daudz dzinēj medības, tad izvēle tomēr kristu uz pusautomātu.
Par to, kurš ieroča brends būtu izvēlams, tā jau ir gaumes un maciņa lieta. katrā brendā ir ieroči ar savām īpatnībām un īpašībām.
Guntars Jansons
Standartā veikalos pieejamo ieroču klāstā būs tā, ka pusautomāti būs īsāki. Veicot nelielu salīdzinājumu ar Latvijas bodēs pieejamo ieroču piedāvājuma klāstu (izmantojot Hubertu, Purnaveni, Zommeru) vidējā starpība ir ap 8 cm.
Švaki esi pētījis un nodarbojies ar dezinformēšanu.
Ja izlasītu ko autors rakstīja- tad redzētu , ka reāli atšķirības starp VIŅA sarakstā minētajām plintēm gandrīz nav- jo tikai viena kloķējamā ir nedaudz garāka.
Nevajag runāt par kaut kādiem vidējiem 8 centimetriem.
Kloķējamās
Browning x-bolt 53 cm
Haenel jager 10 56 cm
Pusautomāti.
Haenel slb 2000+ 51 cm
Browning bar mk3 hunter 53cm
winchester sxr 53
Iepleco, iepatīkas, nopērc, uzliec optiku un saproti, ka visa foršā sajūta, kāda bija veikalā, ir sa*irsta.. :)
Bet tas jau nenozīmē, ka nevajag apčamdīt, tik par to ieplecošanu..
jā, pati lētākā plastmasa ir tāda švaka, bet ja piķis ierocim ir tik cik ir, tad šis viss ļoti viegli labojas.
manuprāt ja negribas, lai pastobre skaras klāt stobram, tad tur jābūt minimums 2mm spraugai nevis tikai banknote jāvelk vai arī pastobrei jābūt ļoti stīvai. Tās mednieku plinšu pastobres nav stīvas visas liecās :D
Standartā veikalos pieejamo ieroču klāstā būs tā, ka pusautomāti būs īsāki. Veicot nelielu salīdzinājumu ar Latvijas bodēs pieejamo ieroču piedāvājuma klāstu (izmantojot Hubertu, Purnaveni, Zommeru) vidējā starpība ir ap 8 cm. Nav vajadzības mest acīs to, ka mēdz būt arī savādāk, to taču arī jebkurš homo sapiens saprot.
Sākot plānot ieroča pirkšanu ir tā pat, kā ar auto. Ir jāzin, kādam mērķim to lietos, kā jau minēju, ka varu tikai ieteikt savas domas un redzējumu. Situācijā, ja esi mednieks bez kluba, mednieks, kurš brauc vairāk uz uzaicinātu pasēdēšanu tornī, tad es personiski izvēlētos kloķeni. Ja esi kolektīvā, kur katru gadu sezonā rīko daudz dzinēj medības, tad izvēle tomēr kristu uz pusautomātu.
Par to, kurš ieroča brends būtu izvēlams, tā jau ir gaumes un maciņa lieta. katrā brendā ir ieroči ar savām īpatnībām un īpašībām.
Standartā veikalos pieejamo ieroču klāstā būs tā, ka pusautomāti būs īsāki. Veicot nelielu salīdzinājumu ar Latvijas bodēs pieejamo ieroču piedāvājuma klāstu (izmantojot Hubertu, Purnaveni, Zommeru) vidējā starpība ir ap 8 cm.
Švaki esi pētījis un nodarbojies ar dezinformēšanu.
Ja izlasītu ko autors rakstīja- tad redzētu , ka reāli atšķirības starp VIŅA sarakstā minētajām plintēm gandrīz nav- jo tikai viena kloķējamā ir nedaudz garāka.
Nevajag runāt par kaut kādiem vidējiem 8 centimetriem.
Kloķējamās
Browning x-bolt 53 cm
Haenel jager 10 56 cm
Pusautomāti.
Haenel slb 2000+ 51 cm
Browning bar mk3 hunter 53cm
winchester sxr 53