Ieroča izvēle noteikti ir līdzīga sievites ivēlei, tas ir ja nēsi tik bagāts ka vari atļauties virs tūkstoša vērtus ieročus manīt katru 3šo mēnesi, ņemot vērā faktu ka nekad nepardosi viņu pa nopirkto cenu!
Esmu Browning X-bolt Varmint ar vītni m18x1 īpašnieks. labs seksīgs ierocis dēļ tā stila, ērtuma lietošanā, ieplecošanā, svara un plastikāta laidnes apdares materiāla! vienīgi tās 12 twists visu garšu bojā, nekas jau slikts, tikai cimperlīgs uz munīciju!
Pa lielam tādu info man izteica zinātājs, ka labāk esot tendēties uz 10to twistu. Bet neko konkrētu vēl nesaku no savas pieredzes, jo nezinu vai man tie ir tik sūdīgi kronšteini/riņķi dēļ kā tik traki mētā 5cm diametru uz tikai 100m, vai vienkārši cimperlīgs stobrs pagadījies, nu skatīšos, drīz sagaidīšu kad atnāks ERA monobloks ar 20MOA tad vairs nebūs varianti nekādi ja mētās!
Jā, mainiju, izšāvu kopā pie 100 lodēm kad sapratu ka ir jāskatās kas un kā ar motāžu, un jā! noņemot riņķus no bāzes tika ieraudzītas tādas kā atsitiena pēdas, respektīvi aizdomas ka nesavelkās kārtīgi riķī ar bāzi. Tāpēc neko vēl nesaku, sagaidīšu savu jaungada dāvanu - monobloku, un tad pilnu razkaldu izklāsīšu!
Spriežot pēc Tevis teiktā, ēzeļus jau savēlēji Tu, jo Tev neesot bijis no kā izvēlēties. :))
Esmu Browning X-bolt Varmint ar vītni m18x1 īpašnieks. labs seksīgs ierocis dēļ tā stila, ērtuma lietošanā, ieplecošanā, svara un plastikāta laidnes apdares materiāla! vienīgi tās 12 twists visu garšu bojā, nekas jau slikts, tikai cimperlīgs uz munīciju!
jā! sry piemirsu pieminēt 308 win