Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
16.11.2017. 10:43
Nav noslēpums, ka mans pamatdarbs un bizness ir saistīts ar mājdzīvnieku konservēto barību. Mums aizvien aktuālāks kļūst izejvielu jautājums. Sevišķi liels deficīts ir medījumu subprodukti. Plaušas, nieres, sirdis, aknas un tāsaucamie trimingi, jeb atgriezumi. Man foruma da;ibniekiem ir sekojoši jautājumi. Pirmais jautājums ir medniekam parastajam, kas jūs motivētu uzkrāt un realizēt medījuma subproduktus (kas bieži paliek mežā)? Otrais jautājums , vai kāds no jums saskata iespēju šo subproduktu iepirkumā attīstīt savu mazo gešeftu? (otrajā jautājumā jākontaktē mani personīgi)
Iepirkuma cena un daudzums? Tas uzreiz visu saliks savās vietās. Jo lai savāktu daudzumu ir vajadzīga saldētava( liela) . Pat no 6 lielajiem ,kas mums ir bijis rekords vienās medībās, nekas daudz nesanāk. Braukāt pa tuvākiem kolektīviem un vākt???? Taču no otras puses, ja es pavasarī tev varu aizvest kasti ar materiālu pretī saņemot maisu ar suņu cepumiem varbūt ir vērts padomāt.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
08.02.2018. 16:29
Kaulus parasti paši mednieki savāc suņiem un es vienmēr paņemu arī buljonam. Pāri reti kaut kas paliek. Un pat ja paliktu, neredzu nekādu jēgu un ieguvumu vākt viņus sezonas garumā un turēt saldētavā, kuras nav lai pēc tam kādas kapeikas saņemtu. Pakaļ viena lopa skeletam tak nebrauksiet uzreiz medību dienā.
Manuprāt daudz ērtāk un produktīvāk būtu noslēgt līgumu ar gaļas kombinātu, tur tomēr ir kaut kāds apjoms un viņiem tāpat nav kur likt.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
10.02.2018. 09:59
Andri! Ir apsveicami, ka vēlies iepirkt un attīstīt ražošanu, bet nekas jau tur nepaliek. Ja kolektīvā ir suņi, tad maksimums, kas paliek, ir kājas - pirmā locītava ar nagiem.
Manuprāt daudz ērtāk un produktīvāk būtu noslēgt līgumu ar gaļas kombinātu, tur tomēr ir kaut kāds apjoms un viņiem tāpat nav kur likt.