Vēlos 2. septembrī aizdoties kaut kur, kur var feini apmesties, iebraukt upē vai ezerā un nomedīt kādu pīli. Tad izbraukt krastā, ieiet gaumīgā, nepārspīlēti eiroatremontētā, bet tīrā un jaukā namiņā/numuriņā, atzīmēt tikko notikušo, pavērot skaistu apkārtni, varbūt apmeklēt vēl kādu netālu - 15-20 km robežās - "apskates objektu" un svētdien vakarā atgriezties mājās. Līdzi brauc sieva un gana lieli bērni, kuriem spēļu laukums nav vajadzīgs.
Pagaidām, cik urbjos pa internetu, ar tādu garantiju nespēju atrast to īsto vietu :) , attiecīgi nolēmu vērsties pēc palīdzības pie tiem, kuri ko tādu ir piedzīvojuši un kuriem ir labas atmiņas un laba pieredze par kādu vietu, kuru te noreklamēt! (adreses, web adreses, telefona nr. un visas citas norādes tiks ļoti gaidītas) Vēlamā atrašanās vieta - visa Latvija! Jo klusāk, jo labāk :)
pirms gadiem 10 , ļļļoti daudz brīvdienu pavadīju pirms Jaunjegavas, velcējot Daugavā.
Arī gar šo ieteikto viesu namu.
Par visu var piekrist- smuka daba, sakopta teritorija, nav pārāk daudz viesu , utt.
Bet , lai gan nosaukumā pīle ir pieminēta, pašā Daugavā es kaut kā pīles nemanīju. var jau būt pa kādai bija, jo mani tai laikā interesēja vairāk sami.. bet varbūt kļudos.
Cik atceros, laikam vienreiz redzēju medniekus, kas ar motorlaivu vizinājās un mēģināja kaut ko atrast- bet šāvienu nevienu noteikti nedzirdēju.
Ivaram laikam taisnība - tur Daugava nelepojas ar zāļainām, aizaugušām vietām, pīļu tur nav. Vēl kas - Wild duck atrodas pašā ceļa malā un tagad tur ir diezgan intensīva satiksme - par klusu arī to vietu vairs nenosauksi.
Kā ir ar pīļu medībām jūrā - jūrā (un tās krastā) it kā medīt drīkst, taču ne apdzīvotās vietās, vai ne?! Bet kā saprast, kura vieta neskaitās apdzīvota? Varbūt var ieteikt kādu vietu Vidzemes jūrmalā?
Varbūt ,ja traktējam likumus pa savam, nemaz nevajadzētu iet medīt. Vai vienkārši izlasit sev interesejošo pantu un viņam piekļaujošos skaidrojumus,un kontroles gadijumā būs ar ko izskaidrot savu rīcību.
Pagaidām, cik urbjos pa internetu, ar tādu garantiju nespēju atrast to īsto vietu :) , attiecīgi nolēmu vērsties pēc palīdzības pie tiem, kuri ko tādu ir piedzīvojuši un kuriem ir labas atmiņas un laba pieredze par kādu vietu, kuru te noreklamēt! (adreses, web adreses, telefona nr. un visas citas norādes tiks ļoti gaidītas) Vēlamā atrašanās vieta - visa Latvija! Jo klusāk, jo labāk :)
pirms gadiem 10 , ļļļoti daudz brīvdienu pavadīju pirms Jaunjegavas, velcējot Daugavā.
Arī gar šo ieteikto viesu namu.
Par visu var piekrist- smuka daba, sakopta teritorija, nav pārāk daudz viesu , utt.
Bet , lai gan nosaukumā pīle ir pieminēta, pašā Daugavā es kaut kā pīles nemanīju. var jau būt pa kādai bija, jo mani tai laikā interesēja vairāk sami.. bet varbūt kļudos.
Cik atceros, laikam vienreiz redzēju medniekus, kas ar motorlaivu vizinājās un mēģināja kaut ko atrast- bet šāvienu nevienu noteikti nedzirdēju.
Ja nu viņš to pīli ar Saigu grib nomedīt? :)