Aprīkojums: bise 16. kal. bise 12. kal. karabine 30-06 kal.
Suņi: Krievu eiropas laikas nu jau divi pus invalīdī.
Medību trofejas: 1
16.07.2017. 17:50
Jā kā tad un pēc tam kā pamatojums īsti nenoteiktu foruma dalībnieku dialogs... Tad vēl grozījumos varētu interresantas idejas saskatīties man jau nepatika arī tas ka piebarošanas noteikumus uztaisīja. lai tādā gadījumā atver meža likumu un ieliek ka cisrst jaunu kailcirti blakus vecai cismai nevis pēc meža atjaunošanas, bet pēc tam kad kociņi sanieguši 5 m augstumu un ka kailcirtes nedrīkst būt tuvāk par 200 m viena no otras, lai tiem klubiem. kuri ir tikai meža platībās būtu, kur tās barotavas nolikt nevis uztaisa šaha dēli ka ik pēc 100 m ir kailcirte vai 3 gadīga cirsma kurās tiko iebakstīām priedītēm blakus jau zīmē jaunu cirsmu robežas.
Oskaram Šulcam ļoti prātīgs ierosinājums.
Pie tāda varianta būtu bišķi mazāk "oi da es, oi da ja!" Zēni saņemtos savus iž 27 izvilkt. Kāds varbūt pat dabūtu diplomu un piemiņas medāli. Varbūt atklātos kāds talants.
Kas zin, varbūt vienā sarakstā ieraudzītu Edgaru un Intaru :)
Ātrāk pieņemam!
Un liekam visiem šaut pa alni.
Citādi man baigi labais 243 krāj putekļus. Tikai, lūdzu, nevajag ierakstīt, ka pa papīra alnis ir tik pat cienījams kā īstais un ir pelnījis 3000j. Mazums...
Jāni Brolišs- 16:50 - pilnīgi piekrītu.
Par maksāšanu- ja varēji iegādāties ieroci un munīciju, varēsi atrast arī tos 10 Eirīšus eksāmenam. Pirms ekša patrenēties ir dabīstiski, nav jau jābrauc uz sertificētu šautuvi, pārliecinies vai optika skatās tur kur trāpiji. Nav naudas patronām - sēdi mājās un adi zeķes. Kā rieb tie čīkstētāji par naudas trūkumu, stroķim, optikai, apģērbam, polšam un degvielai uz medībām atradās piķis, bļin, pārdod stroķi un skaties teļuku.
Zemgalē ir pietiekoši daudz savainoti - kropli dzīvnieki, diez no kā gan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ja runā par prasmēm tēmīgi šaut un pareizi,droši lietot ieroci, tad mēs stingri savā domāšanā cenšamies atpalikt pat no Melnā kontinenta. Ja baltais mednieks aizbrauc medībās uz Āfriku ,tad viñam, pirmais ,dod plinti un liek rādīt ko māk ,tikai pēc tam laiž medīt. No dabas maksimāli korekti ir jāpaņem tas ,kas ir nolemts, nevis jātrennējās pa dzīviem mērķìem . Un ,man uz masta stāvēt ir stingri omulīgāk un drošāk ,ja blakus ir ieroču un medību lietās zinoši un prasmīgi kolēği.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
16.07.2017. 21:27
Ja baltais mednieks aizbrauc medībās uz Āfriku ,tad viñam, pirmais ,dod plinti un liek rādīt ko māk ,tikai pēc tam laiž medīt.
Aivar nu bet tas takš ir tikai loģiski. Raidi vienu šāvienu pa mērķi, pa kādiem, metriem 50-desmit.Ja iet.Otru parliecībai. Un viss!!!!
Kam vajag ŠOOO;
Par pašizmaksu - 3-5 EUR par sēriju... :)
Kādam mērķim vajag sēriju ar 10-mit šāvieniem???
Man 695 TKKAI, kuru iegādājos 1998.g. kā 0-līti, vēl nav 1000 šāvienu .... izskatās ka kādam tas baigi nepatīk. Pamaz patronas tēŗē.....
Daži vienkārši izliekas , ka nesaprot . Neviens neiebilst pret labām šaušanas prasmēm . Iebilst pret biznesu , kas aiz tā visa seko . Kā tas viss tiek pasniegts ?! 1) paaugstināt šaušanas prasmes - skan labi . 2) Kur šaus ?- licencētā šautuvē protams 3) Vai kāds atļaus tur šaut par velti ?- protams nē . Te arī sākas jautrākais . kolīdz tiks iekustināts likums , cenas celsies astronomiski . Vai esam aizmirsuši , kā tas notika ar ceļa nodokļiem , csdd , ar mednieku vītnes eksāmenu šaušanu un ļoti daudz piemēru . Vienkārši ir piegriezies , ka visur sūc un sūc to naudu . Ja šutuvju īpašnieki paši nejēdz sev organizēt biznesu , tad protams jāpiesaista okuļi , kursa biedri ,vai sievas radinieki un "likumīgā" ceļā to visu var noorganizēt . Kāpēc nevarētu būt tā- šautuves izmantošana un visas ar to saistītās formalitātes par velti ! Domāju pēkšņi, visiem pazudīs interese par medniekiem , kas slikti šauj ! :)))
Pie tāda varianta būtu bišķi mazāk "oi da es, oi da ja!" Zēni saņemtos savus iž 27 izvilkt. Kāds varbūt pat dabūtu diplomu un piemiņas medāli. Varbūt atklātos kāds talants.
Kas zin, varbūt vienā sarakstā ieraudzītu Edgaru un Intaru :)
Un liekam visiem šaut pa alni.
Citādi man baigi labais 243 krāj putekļus. Tikai, lūdzu, nevajag ierakstīt, ka pa papīra alnis ir tik pat cienījams kā īstais un ir pelnījis 3000j. Mazums...
Par maksāšanu- ja varēji iegādāties ieroci un munīciju, varēsi atrast arī tos 10 Eirīšus eksāmenam. Pirms ekša patrenēties ir dabīstiski, nav jau jābrauc uz sertificētu šautuvi, pārliecinies vai optika skatās tur kur trāpiji. Nav naudas patronām - sēdi mājās un adi zeķes. Kā rieb tie čīkstētāji par naudas trūkumu, stroķim, optikai, apģērbam, polšam un degvielai uz medībām atradās piķis, bļin, pārdod stroķi un skaties teļuku.
Zemgalē ir pietiekoši daudz savainoti - kropli dzīvnieki, diez no kā gan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Par pašizmaksu - 3-5 EUR par sēriju... :)
Aivar nu bet tas takš ir tikai loģiski. Raidi vienu šāvienu pa mērķi, pa kādiem, metriem 50-desmit.Ja iet.Otru parliecībai. Un viss!!!!
Kam vajag ŠOOO;
Kādam mērķim vajag sēriju ar 10-mit šāvieniem???
Man 695 TKKAI, kuru iegādājos 1998.g. kā 0-līti, vēl nav 1000 šāvienu .... izskatās ka kādam tas baigi nepatīk. Pamaz patronas tēŗē.....