HC sērijas kameras ir kārtīgs sū.... Esmu pačakarējies ar tām,mēģinot remontēt pie meistara,bet rezultāts tik un tā bija miskastē. Vējā darbs un materiāls.
Skaidrs- kas ir LMT, pie tam MMS, ir tumša bilde, nu neko, kovids...Varbūt ir kas sakāms par Tele2 MMS darbību, oktobrī tas arī bija nosprādzis, varbūt kā Fenikss šobrīd atdzimis no pelniem? Kakova hrena pirkt kameru, ja telefonā nenāk bilde, vai otrā dienā atnāk pagājušās nakts kadrs...
Konkrēts jautājums tiem, kas lieto LMT karti- vai MMS strādā labi? Man nupat sāka bildes sūtīt nevis pēc kārtas, bet kā sanāk, pat atnāca bilde, kas dienu iepriekš jau bija izdzēsta no kartes. Fotogun paskaidroja, ka esot LMT vaina, tāpēc gribas zināt, vai tas pa visu Latviju, vai man Spāres mežos kaut kur LMT drātis sapinušās kopā?
Vai tām HC kamerām var atslēgt SMS kontroli?
mmsconfig programmā neredzu tādu opciju
Ir divas HC300M un HC801M gļučī abas ta sūta, ta nesūta
Slēpts
14.01.2021. 09:42
Garantija ta garantija. Man plauktā stāv Burell ar salauztām enģēm. Izplatītājs nevar nekā palīdzēt, tikai citu pārdot. Pie tāda servisa labāk nopirkt 3 ķīniešus, varēs nomainīt.
Noliec Reolink Go un met misenē tās aizvēsturiskās kameras.
Kā Tu viņu darbinā mežā ? Man tie ķīnieši arī līdz kaklam. Mājās Reolink rūteri ķer pa 30 m un ziņo par kustību līdz pat 40 m. Un aļikā maksāja 70 eiras. Ķīnietis pa 150 pēc gada sāk gļučīt.Kā pazūd zona ,tā vispār uzkarās.
Es drīzāk piekritīšu Ivaram ar aizvēsturiskajām kamerām - es arī esmu par skopu lai tik dārgu kameru noliktu.
Kustību kameras lietoju kopš 2018. gada, un neviena nav nozagta. Bet katru reizi uzstādot apzinos, ka varbūt redzu to pēdējo reizi :)
mmsconfig programmā neredzu tādu opciju
Ir divas HC300M un HC801M gļučī abas ta sūta, ta nesūta
Noliec Reolink Go un met misenē tās aizvēsturiskās kameras.
Kustību kameras lietoju kopš 2018. gada, un neviena nav nozagta. Bet katru reizi uzstādot apzinos, ka varbūt redzu to pēdējo reizi :)