ar ko jāsamierinās? drīzāk Jums būtu jārespektē pārējie un savas iegribas jāatstāj uz pāris dienām mājās vai kā jau teicu, atsevišķā pļāvā, visi kopā kā stroikā varat dzīvot :D
Gribēju no telefona ielikt smaidiņu, bet tas nekas . Man liekas ka Tev Ģirt dzīvē pietrūkst pozitīvusma. Tu tāds neapmierināts ar dzīvi visu laiku. Iesaku pašam pamēģināt noorganizēt kādu pasākumu , bet tā lai visi būtu apmierināti. Pagājušā gadā cūkas mērķis nebija riktīgs, šogad ar pneimatiku problēmas un kaimiņi neļauj gulēt. Cik var čīkstēt. Pieaudzis vecis bet uzvedās kā neapmierināts pensionārs kuram kaimiņiene neiedeva.
Nu ja brauc uz pasākumu atrādīt citiem cik var izdzert, tad jā, poh uz visu pārējo.
Par pagajušā gada cūku jau pateicu šķiet gana skaidri, ja nesaprati, tad turpini svinēt. Par šī gada pneimatiku arī tak saprotami pateicu.
Nākamgad droši, ka arī dzeršu līdz galam, tad būs gan par disciplīnām poh, gan toletes būs labas un gulēšu labi :D
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
14.08.2018. 19:58
Man patika! Bet atkal, kāda mŗrutka pēc, es nedrīkstu startēt ar savu gaiseni? Jaunajā cerībā jau ar 6 numuru varēja stabili novērot to, lai trāpītu 10, jātēme 5. Uz beigām jaunieši attapās un tā arī darīja. Tai biatlona stafetē arī vajadzēja atļaut šaut ar savu gaiseni. Taču visās citās šaušanas disciplīnās un pat loka šaušanā drīkst lietot savu inventāru.
ar ko jāsamierinās? drīzāk Jums būtu jārespektē pārējie un savas iegribas jāatstāj uz pāris dienām mājās vai kā jau teicu, atsevišķā pļāvā, visi kopā kā stroikā varat dzīvot :D
Par pagajušā gada cūku jau pateicu šķiet gana skaidri, ja nesaprati, tad turpini svinēt. Par šī gada pneimatiku arī tak saprotami pateicu.
Nākamgad droši, ka arī dzeršu līdz galam, tad būs gan par disciplīnām poh, gan toletes būs labas un gulēšu labi :D