Nevaru sapras īsti kas labāks! Par divstobrenem te raksta visādus brīnumus! Katrs stobrs ietot uz savu pusi utml! Pusautomātam tādā ziņā ir tikai viens stobrs! Ja iet greizi tad iet! A bisei viens iet taisni otrs šķībi! Visu laiku jāpiedomā !
Aizbrauc uz Purnavumuižu Mārupē un apčamdi atta arms Neo! Būs labāks par armsanu, jo Neo ir inerces aizslēgs. Tur pirms pirkšanas arī ir iespēja izšaut. PAšam tāds jau 3 gadus. Maz kas garām ir aizgājis!
Ata arms neo! Forumā šķeļ šķēpus par turku ieročiem! Ir daļa kas atzīst, un daļa noliek! Nevaru izlemt! Krievu gan negribas! Kā būs turkkam ar kvalitāti?! Mulsina zemā cena! Vai pēc gada, vai diviem turks neizjūk pa reizinātājiem! Hūbertā ir mosberg ar diviem maināmiem stobriem, viens cik saprotu ir paradox!
Un kapēc pumpis netiek izskatīts? Pārlādējas tāpat ātri un nav patronu limits. Es sev kā pirmo paņēmu Winchester SXP un esmu ļoti apmierināts. Jauns 400-500eur.
Pat nezinu! Par tādu pilnīgi nav nekādu ziņu! Kādi viņi ir!? Es tagad vispār mēģinu saprast kāds būtu piemērotāks! Savelku plussus un mīnusus! Starp paziņām kuri ir mednieki nevienam nav pumpis!
Es arī neizskatīju kā variantu, bet beigās saskatīju vairak pozitīvus argumentus par no pumpja lietotāja un paņēmu. Ta kā sāku medības ar putniem, 71cm stobrs arī bija kā reiz laikā. Vairāki čoki.
Es nesaku, ka galvenais arguments ir lielais munīcijas daudzums, bet tas noteikti nav lieks. Es nesaku, ka pumpis ir ideālais variants, vienkārši mani viņš pilnībā apmierina un iesaku papētīt kā variantu. Un par tādu cenu...
Pumpim kaut kādu stiklu var uzlikt, lai vasarā uz lūri ērtāk un kvalitatīvāk? Tas nav uzbrauciens, točna nezinu. :) Pa lielam jau poo. Beigās tā pat aiziesi līdz gludajam un divām vītnēm.Un ar gludo tikai uz putniem vai citiem ar skrotīm medījamiem dzīvniekiem.
Es nesaku, ka galvenais arguments ir lielais munīcijas daudzums, bet tas noteikti nav lieks. Es nesaku, ka pumpis ir ideālais variants, vienkārši mani viņš pilnībā apmierina un iesaku papētīt kā variantu. Un par tādu cenu...