Ne viens lukturs nav pirkts no ali! Atrodiet ludzu un paradiet nigtmaster lukturi kurs pieejams ali???
Es personigi jau gadiem sadarbojos ar razotaju! Bet ta var iegadaties no anglijas!
Tas ir nakts redzamibas iekarta! Gluzi ka pirms tam mani darbi! Sis ir mans pedejais darbs! Kas darbojas lidz 300-400 metriem. Bet protams komlekta ir ieklauts IR apgaismotaijs!
Nighgmaster lukturi ir vieni no specigakajiem lukturiem kas pieejami. Tapec cena arī nav no letajam! Ir divu veidu nightmaster 800 darbibas jauda aptuveni 300 metri. Otrs Nightmaster Xsearcher darbibas jauda 400 un vairak!
Var izmantot ari kā lukturi! XSearcher redzamiba bus pat lidz kilometr!
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
02.04.2018. 23:18
940nm dzīvnieki nejūt un der digitālajiem tēmekļiem. labākā izvēle.
Bet nez kā citiem - man tagad šī naktinieku tēma neliekas aktuāla. Nav ko medīt ar viņiem, cūkas maz kur vēl palikušas.
Drīz varēsim kā angļi - montēt viņus uz gaisenēm un medīt žurkas :D
Es personigi jau gadiem sadarbojos ar razotaju! Bet ta var iegadaties no anglijas!
Un nightmaster ir viens no specigakajiem IR lukturiem!
Es neteicu par nightmaster. Teicu, ka tur var nopirkt lukurus - kādu vajag un nedārgi. Jautājums, vai tas nightmaster ir kaut kas būtiski labāks?
Un? Nedarbojas, vai kas par vainu?
Var izmantot ari kā lukturi! XSearcher redzamiba bus pat lidz kilometr!
Bet nez kā citiem - man tagad šī naktinieku tēma neliekas aktuāla. Nav ko medīt ar viņiem, cūkas maz kur vēl palikušas.
Drīz varēsim kā angļi - montēt viņus uz gaisenēm un medīt žurkas :D