Es to neesmu teicis, bet tas bija kā piemērs!
Šādu lietu praktizē Turku ražotāji ar saviem ieročiem, kad pasūti no viņiem partiju ar plintēm, tad līdzi iedod kaudzi ar detaļām kas lūzt, kā saka ar garantiju ka būs ko samainīt! Man interesē ierocis kas nelūzt, nevis garantiju ka būs detaļas ko nomainīt kad salūzīs!!!
Ivaram- par šāvienu skaitu nezinu, nav mans ierocis, bet kolēģa. Fakts kā tāds, aizstiepa atpakaļ uz A L, tur Dmitrijs izpētīja un nomainīja kameras. Neticu ka ārzemju ražotājs tev ņems un mainīs- gan jau ka pierādīs ka pats esi vainīgs. Otris moments- cik ilgu laiku prasīs aizsūtī un saņemt atpakaļ uz svešzemi??? Tomēr Rīga ir tuvāk. UN, nekas nav MŪŽĪGS!!!
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
03.04.2018. 13:58
Manuprāt tur tas troksnis stipri neliels, salīdzinājumā kaut vai ar 12k ar kuru mēs visi tāpat šaujam bez austiņām. Vismaz medībās noteikti.
Slēpts
03.04.2018. 14:09
Ir hausken184 uz 223, lietoju un nesūdzos. Bebri tik traki nesabaidās un bukus ar var nolasīt. :D
Slēpts
03.04.2018. 14:10
Nu, tas jau neatceļ ietekmi uz dzirdi. Tai ir īpašība uzkrāties, un beidzas tas viss ar dzirdes uzlabojamo aparātu. Ja būtu ļauts - liktu klusinātāju arī masenei. Dzirde ta mana, neskatoties uz to ko paranoiskie padomju skolas miliči domā.
Slēpts
03.04.2018. 14:32
nevis paranoiskie miliči, bet pašu uzvedība uz to ved ;)
Manuprāt tur tas troksnis stipri neliels, salīdzinājumā kaut vai ar 12k ar kuru mēs visi tāpat šaujam bez austiņām. Vismaz medībās noteikti.
Iespējams es tāds švakāks esmu padevies, bet pie pēdējās medkomisijas daktere konstatēja , ka ar labo ausi pusčukstus es vairāk nedzirdu.
Es gan vienmēr esmu centies austiņas lietot- bet fakts paliek fakts.
Kaut kā citus iemeslus, kāpēc man dzirde ar labo ausi ir palikusi sliktāka, nevaru iedomāties.
Šādu lietu praktizē Turku ražotāji ar saviem ieročiem, kad pasūti no viņiem partiju ar plintēm, tad līdzi iedod kaudzi ar detaļām kas lūzt, kā saka ar garantiju ka būs ko samainīt! Man interesē ierocis kas nelūzt, nevis garantiju ka būs detaļas ko nomainīt kad salūzīs!!!
Ja gribi šaut bez aizsarg austiņām, tad noteikti.
Dzirde neatjaunojas.
Iespējams es tāds švakāks esmu padevies, bet pie pēdējās medkomisijas daktere konstatēja , ka ar labo ausi pusčukstus es vairāk nedzirdu.
Es gan vienmēr esmu centies austiņas lietot- bet fakts paliek fakts.
Kaut kā citus iemeslus, kāpēc man dzirde ar labo ausi ir palikusi sliktāka, nevaru iedomāties.