Šodien man e-pastā atnāca vēstule no VMD ar informāciju, ka no rītdienas (24.februāra) tiek atjaunināta samaksa par sieviešu kārtas mežacūkām 50,-Eur apmērā. Kārtība līdzšinējā - vulvas+astesgals un norakstītas licences kopija+konta numurs kur pārskaitīt naudu.
Tiko sazvanījos ar PVD un man paskaidroja, ka esot nedaudz mainīta blanka kas jāaizpilda saistībā ar nodotajiem dzīvnieku paraugiem. Šo blanku var saņemt PVD, bet vai šobrīd tā ir publiski pieejama PVD mājas lapā, nezināšu teikt.
tag kapāt cūku māti nu nez nez. Es vēl joprojām neredzu tai izšaušanai mērķi, ja nu vienīgi apēst kamēr vēl ir cūkas. Ja mērķis ir samazināt blīvumu, tad kā es redzu tad Latgalē tas blīvums bija 2x mazāks kā pašlaik izšaušanai atvēlētais. un? tur mēra nav? :D :D
Ģirt- 50 EUR ir MAZ.
būtu tie sākotnējie 100, un zinot, ka ACM ir 30 km attālumā varbūt arī izvēlētos no bara lielāko.
Un ja atnāks viens pats- tad tiešām es nepētīšu, jo kā jau esmu teicis agrāk- labāk gaļa ledusskapī nekā sapuvusi krūmos.
Tie kam ACM ir 100 km attālumā vēl var filozofēt, bet vajadzētu padomāt, ka jo mazāk nošausi- jo vairāk apraksi.
Un cūku mēris taču vispār ir Trampa izdomājums?
Un tā kā tagad pamatā līķi jāvelk laukā no meža medniekiem, tad laikam jau labāk šaut tagad , apēst, un ja nokrīt nekuilis, tad par to saņemt naudu.
būtu tie sākotnējie 100, un zinot, ka ACM ir 30 km attālumā varbūt arī izvēlētos no bara lielāko.
Un ja atnāks viens pats- tad tiešām es nepētīšu, jo kā jau esmu teicis agrāk- labāk gaļa ledusskapī nekā sapuvusi krūmos.
Tie kam ACM ir 100 km attālumā vēl var filozofēt, bet vajadzētu padomāt, ka jo mazāk nošausi- jo vairāk apraksi.