Es ari uzskatu, ka parvadajot medibu ieroci, tas ir iesainots. Bet cik vajag lai no 100 lidz 0, izsainotu (ipasi, ja uzmaikta ta "zeke", pieladetu? Minuti? Stasts ir par to, ka medibu faktu nepierada ieroca atrasanas masina, tur ta problema, ka to neviens nemaz neverte.
Slēpts
12.03.2017. 12:46
Arni, joptvaj, rak izlasi dotos punktus un tad fantazē. Ja neaiziet, tad vismaz nepi* smadzeni citiem ar savām pasakām.
Girt, Pilnmeness? Nekas, dazas dienas un paries. Bet Tev silti iesaku, Uzraksti savas genialas idejas uzzinas pieprasijums VMD un pajauta, vai vini nedoma savadak. Izteresi tikai papiru un 1 eur ierakstitai vestulei. Citadak Tava genialitate var dargi maksat :)
Slēpts
12.03.2017. 13:42
Ģirt , uzraksti lūdzu, kurā kolektīvā ir pieņemts ar nepielādētu, neiesaiņotu ieroci braukāt pa naktīm apkārt pa medību iecirkni.
ps. pilnmēnes.
Bet, katrs jau varam tulkot noteikumus , kā paši saprotam.
Galvenais ir argumentēti pamatot savu darbību tiem , kam ir tiesības pārbaudīt.
Atsaukties uz forumu neiesaku- tas nav pamatots arguments:)
p.p.s Rukši mani šonakt piečakarēja, pienāca , pabrīnījās un aiztinās.:)
Slēpts
12.03.2017. 13:47
Pilnmēnesim šeit nav nekādas daļas un arī kolektīvs neko nenosaka, bet 58. Punktā skaidri ir uzrakstīts kā var pārvadāt ieroci individuālo medību laikā.
Slēpts
12.03.2017. 14:02
A ko , slabo rakstīt, kur veči pa naktīm braukā ar neiesaiņotiem rīkiem?:):):)
Kā jau Māris Mednieks rakstīja, tad jaunajos noteikumos tā īsti nav noteikts medību sākums un beigas.
Ja pieņem, ka medību sākums ir no brīža, kad izņem plinti no apvalka, un beidzas , kad ieliek apvalkā- tad vizināties 2 stundas PĒC saulrieta NEDRĪKST. Ja uzskata, ka medības sākas, kad lodi iebīda stobrā un beidzas, kad izlādē ieroci- tad var dzīvot ar tādu pārliecību.
Gan jau inspektors noteiks , ka jābūt.
Kaut kur Medibu žurnālā liekas, ka Arāja k-gs šo un to skaidroja, bet tā kā šo žurnālus neabonēju- uzreiz neatradīšu.
p.s
Kamēr vēl gaišs, vizini un staipi to plinti bez problēmām.
Girt, tiesibu normas ir jatulko kopsakara, nevis vienu atsevisku pantu. Ta ir klasiska juridiski neizglitotu cilveku kluda, nespet sistematiski lasit tiesibu normas. Neka personiga, visiem nav jabut juristiem vai kodolfizikiem. Tik nevajag sakt parliecinat kodolfiziki, ka Tu zini labak. Vai ari juristu. Bet, kas man, dari tacu ka gribi :)
Slēpts
12.03.2017. 14:17
Tad izlādets ierocis blakus uz auto benka ir medības vai pārvadāšana?
Parvadasana ta nav. Medibas - sobrid to traktes tiesi ta. Es teiktu, ka ta ir prasibam neatbilstosa parvadasana, ja nav papildus apstakli, kas pierada medibu faktu. Tacu, arpus medibu platibam visu diennakti, bet medibu platibas nakti, VMD so traktes ka nelikumigas medibas. Un tiesa viniem piekritis. Teoretiski var iet uz cilvektiesibu tiesu. Bet tas ir ilgi un pagaidam valsts uz to izbrauc liela mera parkapjot individa tiesibas uz taisnigu tiesu.
ps. pilnmēnes.
Bet, katrs jau varam tulkot noteikumus , kā paši saprotam.
Galvenais ir argumentēti pamatot savu darbību tiem , kam ir tiesības pārbaudīt.
Atsaukties uz forumu neiesaku- tas nav pamatots arguments:)
p.p.s Rukši mani šonakt piečakarēja, pienāca , pabrīnījās un aiztinās.:)
Kā jau Māris Mednieks rakstīja, tad jaunajos noteikumos tā īsti nav noteikts medību sākums un beigas.
Ja pieņem, ka medību sākums ir no brīža, kad izņem plinti no apvalka, un beidzas , kad ieliek apvalkā- tad vizināties 2 stundas PĒC saulrieta NEDRĪKST. Ja uzskata, ka medības sākas, kad lodi iebīda stobrā un beidzas, kad izlādē ieroci- tad var dzīvot ar tādu pārliecību.
Gan jau inspektors noteiks , ka jābūt.
Kaut kur Medibu žurnālā liekas, ka Arāja k-gs šo un to skaidroja, bet tā kā šo žurnālus neabonēju- uzreiz neatradīšu.
p.s
Kamēr vēl gaišs, vizini un staipi to plinti bez problēmām.