cilveeki tak ir dazaadi, un idejas arii iespeejams ka kkas iepatikaas un vareetu sev kko liidzigu uztaisiit.bet cik saprotu nevajag seit neko nevienam prasiit.
Jāzep nevis es ko lietoju, bet pierakstīju vienu no normāliem variantiem kur varētu vesels kolektīvs mierīgi pie galda pasēdēt, aptūsties un protams izpērties, ja tev patīk pirtiņa 3x3m kur visiem toč vietas nebūs un labākajā gadījumā maks 3 cilvēki varēs sasēsties pērtuvē, tad lūdzu, mani pēc kaut vai pārvadājama pirts. Es personīgi mīlu lielas pirtis kur var mierīgi nespiežoties sasesties, aptūsties un arī normāla izmēra pērtuves kur nevis trijatā sēdi dupsis dupsim klāt un nav kur ar slotu pavicināt. Tā kā vienam patīk meita citam māte. Kā dekorēt un ar ko jau paša ziņā, galvenais lai ir pašu nomedītās trofejas, pat dažādākās no skaistajiem līdz pat kroplīšiem. Tie ar savu šarmu ienes. Dizainu var tiešām pameklēt Googlle portālā. Bet kā saprotu dažiem līdz šim ja kaut ko pierakstu rodas tā saucamā Kecomānija. Da nekas pārdzīvošu vot tikai kā jūs veči pārdzīvosiet ja sākšu vēl kaut ko komentēt, tas ir jautājums, jo dažiem palasot atbildes rodas ka manis lasītie teksti zossādā iedzen jūs. Nu lai tā ir. Varu ieteikt lai nemestos zossāda, vienkārši nelasīt ko pierakstīju un nervi būs kārtībā, gan arī stresaini taustiņus spaidīt nevajadzēs lai atbildētu kā jūs uzskatāt uz maniem stulbām atbildēm.
Jauku dienu. Kā viens ārsts teica visas slimības rodas no nerviem, tikai triperis no baudas. :)
Es tā saprotu ka šeit jau neko ne tikai nevari pajautāt, pat atbildēt, vai izteikt savu viedokli, kā jau tevi riktīgi sāk apriet vai izteikties. Tāpēc vārāties savā sulā tālāk, saprotu ja tikai rakstīt kaut ko pa tēmai tad tikai personīgi, savādāk apriešana garantēta. Nebūšu pārsteigts ka ar tādu attieksmi un apriešanu pēc gadiem 3 forumā labi ka pāris aktīvu lietotāju būs. Visiem jums jauku dienu un vārīšanos savā sulā.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
24.01.2017. 18:28
Bez 50t. eirīšu būs pagrūti....kaut gan daudz kas atkarīgs no, pašam esoša ,celtniecības materiāliem un darba spēka. Ir vai nav pamati, elektrības pieslēguma u.t.t.
Šo savu medību māju veidoju no nullītes.
ja ko meklē tad mātē goooglē
Jauku dienu. Kā viens ārsts teica visas slimības rodas no nerviem, tikai triperis no baudas. :)
http://ekodalderi.lv/viesu-maj...
Varbūt manis būvētā .... kā padoms noder.
Jautājums ir nopietns, bez sarkasma.
Šo savu medību māju veidoju no nullītes.