Jo stobrs labāk šauj ar skrotīm (skrošu kūļa kvalitāte) - jo sliktāk tas ies ar lodēm. Sevišķi "zemkalibra", pie kurām varētu pieskaitīt arī Dupleksu.
Visām normālajām mūsdienu plintēm ir vairāk vai mazāk "backbored" stobri - tas ir pirmais nosacījums, lai skrošu kūlis būtu kvalitatīvs.
Esmu testos izšāvis visas Latvijā nopērkamās lodes no Beretām, Blāzeriem, Brauniņiem, Rizzini, Silma, Breda, Ata arms, Iž, Toz, MC utt...
Iesaku - ja ir mūsdienu modernā plinte - netērēt laiku ar Monolītiem - ļoti reti, kad var dabūt pieņemamu blīvumu. Ņemiet vai nu Brenneke vai Gualandi lodi un viss būs štokos jeb pilnīgi pietiekami medību vajadzībām.
Monolīti izcili lido no "paradoks" stobriem.
Labi lido no "krievenēm", bet nu ar skrotīm Tozi un Iži šauj ĻOTI slikti salīdzinot ar Brauniņiem, Berettām, Rizzini utt.
Protams, ka nedomaju, bet veikala saimnieks tak rekomendeeja, atdevu XX EUR, gaidiiju 3 meeneshus.
Ieskruuveeju, izshaavu dazhaadas lodes, un ... skuju annnij
Slēpts
18.01.2017. 10:55
Gribi krutu gludo plinti lodēm pērc Winchester SX3 Big Game Combo.
Visām normālajām mūsdienu plintēm ir vairāk vai mazāk "backbored" stobri - tas ir pirmais nosacījums, lai skrošu kūlis būtu kvalitatīvs.
Esmu testos izšāvis visas Latvijā nopērkamās lodes no Beretām, Blāzeriem, Brauniņiem, Rizzini, Silma, Breda, Ata arms, Iž, Toz, MC utt...
Iesaku - ja ir mūsdienu modernā plinte - netērēt laiku ar Monolītiem - ļoti reti, kad var dabūt pieņemamu blīvumu. Ņemiet vai nu Brenneke vai Gualandi lodi un viss būs štokos jeb pilnīgi pietiekami medību vajadzībām.
Monolīti izcili lido no "paradoks" stobriem.
Labi lido no "krievenēm", bet nu ar skrotīm Tozi un Iži šauj ĻOTI slikti salīdzinot ar Brauniņiem, Berettām, Rizzini utt.
Tam es varu piekrists- personīgi man, Benelli m2 28g ir ok, 32g jau paliela izkliede.
Domā līdz 400+m ieskrējusies lode stobra čoka daļā sāks rotēt? ;)
Ieskruuveeju, izshaavu dazhaadas lodes, un ... skuju annnij
Normāla cena dēļ diviem stobriem